• OM MEG
 • GRAVIDITETEN
 • DESIGN AV
 • Blogg

  God dag folkens;-) Idag har jeg mammafri, så derfor tilbringes dagen med husarbeid, handling og solarium på en ellers grå regndag.. Siden husets sjef er i Belgia blir det jo ekstra mye husarbeid for meg - haha. De kommer hjem på mandag, og jeg tar med meg Linnèa å drar til Sverige imorgen så da er det greit å få det på stell nå sånn at det ser ordentlig å fint ut når de er tilbake fra ferie! Jeg er ganske så spent på hvordan det skal bli for det lille gullet å sitte i bil i 6 timer eller mer. Hun er nå ni måneder og jeg er redd for at hun kan bli utålmodig, sint og sliten - Men regner med det blir ofte stopp og ofte pupping(?). Det er jo et stort pluss at vi skal kjøre bobil, for da kan jeg jo eventuelt sitte å gi henne grøt eller lignende underveis som jeg tror vil underlette all kjøringen veldig.
  Vi har vært så heldig å fått muligheten til å være med oldefar (bestefaren min) til Sverige når han skal på verksted med bobilen der:).. Så da skal vi være hos mine søskenbarn, noe som blir utrooolig artig og nytt for Linnèa.. Er jo smårollinger der også så det skal bli nok å gjøre for lillegull sin del tror jeg:).

   

  Men nå skal jeg slappe av litt før jeg fortsetter husarbeidet, ha en fin dag <3 

  - Hvordan taklet din baby lange kjøreturer? 

   


  Blogg

  Godkveld folkens! <3 Akkurat nå har jeg akkurat dusja, lagt meg i reint sengtøy å slapper av framfor TV'n med god samvittighet!:) Siden det er ei stund sia jeg har blogga, vil jeg komme med en liten videosnutt av kveldstellet til lillejenta, og gud som hun koser seg i badet. Plasker i ett, og en sutteklut i badet er absolutt et stort must. Hun er så herlig, å blir så utrolig glad av å se henne kose seg:) - LYKKE! <3
  Sliter enda med opplastninger av video - og spesielt redigering.. så derfor lastet jeg bare opp en video uten noe lignende..  Men som jeg har sagt før så tar jeg mer enn gjerne imot tips. (Får ikke lastet opp videon i noe redigeringsprogram).

   

                                                    
                                                    mi si<3

  Blogg

  Hei folkens:-) Stikker bare innom for å si hei når jeg først har tid.. De siste dagene har vært veldig stress. For min del har jeg hatt forbikjøring, glattkjøring, kjøretime osvosv denne uka - Linnèa har vært grinete, sovet utrolig dårlig om nettene og igår mårrest fikk hun feber for første gang stakkars, og har det enda. Tro om det har vært mye mammakos i det siste? jepp:). Også er det jo så trist å se at hun ikke er like opplagt, at hun ikke oppfører seg normalt og egentlig bare er trøtt og sliten..

  Idag skal vi besøke tippoldemor, og imorgen skal Linnèa få være hos pappaen sin om hun er frisk.. Jeg ser for meg at det blir godt for oss begge. Ble et veldig kort innlegg, men det får da bare være:-) Ha ei god helg videre! 


  Laptop er veeeldig stas! 
  Blogg

  Hei folkens:) Linnèa Chanel er nå litt over 8 måneder, og er det en ting hun virkelig vil til en hver tid - er det å sitte på mammas fang!! Koselig er det jo, men kan være ekstremt slitsomt... Hun er veldig skeptisk til folk, å ser helst at hun får være i hendene mine hele tiden. Bare mammaen og mor som får holde litjpia uten problemer - "og om noen andre skal dulle med meg, skal jeg ha en av dem i synet HELE tida!!!, og helst ikke lengre unna enn to knappe meter." Jeg vet ikke? kanskje det er normalt i den alderen? Men har du noen erfaringer fra når barnet ditt var på den alderen er jeg veldig interessert i å høre dem, for vil jo så gjerne vite om det er helt normalt i den alderen.. og vil det gå over, liksom?

  Linnèa har jo alltid vært superduper glad når store onkel kommer i syne, og gud hvor hun springer i gå-stolen sin for å nå han igjen. Men nå har det nemlig seg sånn at onkel (min storebror) har klipt seg helt kort, og Linnèa kjenner han ikke igjen lengre.. Hun skal verken se på han, eller være i armene hans lengre. Tru om det blei en trist onkel som angret på at han klipte seg, JEPP.. haha.  
  Har også en lignende erfaring fra min side. Enten så har jeg håret mitt rettet med rettetanga, eller så har jeg håret i strekk normalt sett.. Så Linnèa hadde sjeldent sett meg når håret ikke var ordnet... Og hun laget storhelvette når jeg tok henne opp fra vogna etter hun hadde sovet. Ikke ville hun ha pupp.. ikke ville hun bli holdt. "HVOR er mammaen min??". Vi forsto ingenting, så mor (mammaen min) tok Linnèa og alt ble plutselig helt greit... Jeg gikk å fikk satt håret opp i strekk, og Linnèa smilte med en gang hun så meg.. Rart, ikke sant? :). 

  Det er sikkert helt normalt at en baby kan være småskeptisk i den alderen, MEN virkelig så skeptisk at hun ikke vil bli holdt av noen andre enn mammaen og bestemora si?:) hmm.. 
  Gud som hun har vokst <3 min hjertestein.


  - Var ditt barn skeptisk til andre folk i 8. månders aldern? 

  Blogg

  Hei folkens! Nå er det ei stund sia jeg har blogget gitt.. Har endelig fått litt ro i ræva, og tar meg tida til blogging når jeg ikke har noe annet å bedrive tida mi med. Som dere sikkert ikke vet startet jeg på en ekstremdiett denne uka.. Det har gått veldig smooth, og jeg har gått ned to hele kilo. Har vært ekstremt tungt å skulle fungere som en normal oppegående mor når jeg har vært så sliten og trøtt, men har jo fungert greit.
  Fungert greit sa jeg? hahaha, nei.. idag klarte jeg jammen med ikke å holde godmaten unna tjukkmagen og er helt ute av kjør nå.... JAJA! Fant iallefall ut at jeg er ganske så svak når jeg ikke klarte å holde meg unna lørdagskosen. Er heldigvis ikke verdens undergang heller da... fordeom jeg har passelig dårlig samvittighet overfor meg selv, haha.. Har faktisk ganske lyst til å føre videre oppdatering på hva jeg spiser - for min egen motivasjon, altså... Kommer til å følge opp med bilder om det skulle være interessant. 
  Linnea har forresten til tider vært ekstremt gretten, lurer på om det er tennene oppe som gjør henne så sint og lei seg? Har kommet til punkter hvor hun bare gråter og gråter uansett hva jeg gjør. Prøver å gi henne mat, prøver å leke/kose, prøver å legge henne ut i vogna, prøver å trille, JA u name it... Dette har iallefall gjort meg ekstra utslitt, så håper det bare er for en periode for lillejenta stakkars! Slemme tannan...


  Noen som ligger å gjør ifra seg, ja..:)  hahah
   

  Blogg

  "Sovekurer er egoistiske" fikk jeg høre i et av innleggene jeg skrev for ei god stund tilbake når jeg sa at jeg skulle prøve den omdiskuterte metoden for å få lillejenta til å sovne i sin egen seng om natten.. Altså å gråte til hun sovner.. Denne personen fortalte også at det var kun for min egen del at jeg gjorde det og at jeg var egoistisk.  Babyen hennes var nemlig 6 måneder bestemte babyen seg selv for at nå var hun klar til å sove i sin egen seng. Ha-Ha, så mye morro vi har hatt det med den kommentaren, DEN kan jeg virkelig leve lenge på :-)..

  Nei.. selvfølgelig kan man ha forskjellige meninger om hva som er rett og hva som er galt. Før jeg fikk baby selv, hørtes det jo forferdelig ut å skulle gjøre noe sånt. Det virket jo så utrolig trist å bare la barnet ligge å gråte til det sovnet, er det riktig liksom? tenkte jeg da. Men etterhvert da jeg fikk Linnèa, og hun vokste... forsto jeg jo fort at hun kom til å bli liggende i mammas store seng i flere år framover hvis ikke jeg gjorde noe med det NÅ! Jeg hadde vel kanskje ikke helt trua på at når ungen min ble så så mange måneder, ville hun etterhvert føle seg klar for å sove i sin egen seng uten motstand, og jeg syntes jo fortsatt det høres ekstremt ulogisk ut i mine ører, men om dette var tilfellet for denne bloggleser-kommentaren så kan jeg ikke si mer enn at barn er alle individuelle. 

  Men som sagt, jeg fullførte denne metoden med lillejenta mi... Og det funket. Men ikke tro at jeg IKKE gjorde det med klokskap. Jenta mi er nemlig ekstremt sta, og skreik å skreik opptil flere timer hver kveld, i over en uke.  Jeg har fått vondt i mammahjerte og jeg har gruet meg til hver kveld... Men jeg vil råde alle som skal igjennom denne metoden til å bare kjøre på.. Og aldri gi opp, da har barnet vunnet! Og jo lengre man venter, jo værre blir det. Grunnen til at jeg nå ser dette som 1oo% verdt det, er fordi jeg har fått et HELT annet synspunkt nå som Linnèa sover i si egen seng.. Og jeg ønsker å forklare meg til den personen som mente dette var egoistisk - NEI jeg syntes ikke det er egoistisk. Det jeg syntes er egoistisk er de som ikke orker å gjøre noe med saken.. For det første sover lillejenta mi mye bedre i sin egen seng om natten, og dagene blir mye mere rutinerte. Linnèa brukte å våkne titalls av ganger om natten, kun fordi jeg rørte litt på meg... og jeg fikk et levende bevis på at hun ble mere uthvilt og mindre grinete når hun sov for seg selv. Og som jeg tidligere har nemnt - jeg syntes dette var helt forferdelig å gå igjennom der å da, men både gulljenta og jeg sover mye bedre nå som alt er på plass :-). 
  Så uansett hva folk mener om hva som er rett og hva som er galt, er det du som går i dine fotspor, ikke dem - du må tenke på deg og ditt barns beste... Ikke på hva andre mener:.).  
  mi lille gladjente<3

  Blogg

  Da er babyrommet ferdig, woho:) Rommet blei litt mindre enn forventet, så det er visse møbler som ikke fikk plass på rommet! Haha, jaja:) Jeg er veldig fornøyd og tror ikke de vil trenge noe større plass når de er så små..:)  Eneste som mangler nå er å skrive ut et par bilder for å sette i rammene på rommet! Ønsker dere en fortsatt fin søndag <3
  Blogg

  Heihei alle søte små <3 Det er vel kanskje litt dumt å komme med masse unnskyldninger for ikke å ha tatt seg tid til bloggen:-) Men er ikke mer komplisert enn at det virkelig tar på å være "alene"mamma.. og er rett og slett dausliten når jeg har fått lagt lille beibien.. Dagene går virkelig i ett! Men skal jo ikke klage, hadde første mammafrie dag igår på snart 8måneder, og kan vel si jeg hadde en stor klump i magen med tanke på hvor avhengig Linnèa er av mammaen sin.. Men det gikk bare greit, og det var utrolig godt å høre. Når jeg først hadde gitt henne i fra meg, ble jeg sittende der å lure på hva i alle dager jeg skulle finne på nå, haha! Jeg fikk gjort enormt med husarbeid, tatt sol og slappet av.. Deilig var det, men enda deiligere når lillejenta kom hjem til meg.
  Igår kom endelig IKEA møblene som skulle inn på barnerommet :-), så de er montert opp og kommet seg på plass.. og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Regner med det kommer bilder enten imorgen eller senere - woop woop! 
  Dette blei et litt kort blogginnlegg, men er rett og slett så trøtt:).. Håper du får en fin kveld videre <3


  Blogg

  Wohoo:-) da er babyrommet ferdig.. ihvertfall selve oppussingen, og det ble virkelig fint :-) Fineste rom i huset, heldige babies <3 Det ble så sent før det ble ferdig så vi satt bare Linnèa's seng der, så nu sover hun så søtt på rommet sitt <3Det skal bli så deilig å kan røre i sengen uten at jeg skal være redd for att lillegull har våkna... Også det at jeg faktisk kan se en episode av en serie før jeg sovner eller noe lignende. Og nå lover jeg at bilder av barnerommet skal komme når alt av barnemøbler ogsåvidere er kommet! Vet at jeg har sagt at jeg skal poste innlegg om ditt og datt, men desverre: småbarns mor får ikke gjort alt som skulle blitt gjort! Så det beklager jeg veldig for. Bør kanskje bare slutte å love, haha! Måtte bare komme med ei lita unnskyldning til dere, og jeg SKAL få posta innleggene når jeg får tid til det.  Huff, regner med det blir litt nattevåking på meg siden det er første gang i eget rom.. Men jaja, dere får ha en fortsatt fin kveld :-*

   
  Min fine leopardskatt<3

  Blogg

  God dag alle søte lesere <'3  Vi ikke fått gjort så mye hittil idag.. Ungen er iallefall lagt ut i vogna for et par timer siden så regner med hun skal opp å leke snart:). Idag bærer det nemlig til bestefar (pappaen min)... Så da blir det kvalitetstid med han også. Regner med vi drar ut å spiser - egentlig typisk mannjfolk, han lager aldri middagsmat hjemme... Er det han som skal stå for middagen, bestiller han heller maten hjem til oss. Men det er jo koselig en gang i blant det også egentlig. 
  Og en liten oppdatering om oppussingen av babyrommet - Babyrommet er snart ferdig, og jeg gleder meg evigmye til å få ordna plass til de begge små <3.. Blogger nok om babyrommet imorgen når det er ferdig og tenkte jeg skulle komme inn på temaet sovekur for småbarn ikveld, om jeg får tid:-) so stay tuned og ha en fiiin dag <3 


  Bilde fra før jula, haha for et tryne <3 søtsnusket

  Blogg

  Hei folkens:-) nå er jeg straks påtur i drømmeland - men ble plutselig veldig inspirert av å skrive om dagmammatilbudet her i Bodø, for det bekymrer meg sånn helt seriøst til de grader. det er ei gruppe på facebook for dagmammaer, og for de som eventuelt ønsker dagmamma her i området.. Noe som i grunn er kjempekjekt og bra. Men det er ikke problemet. Problemet er at jeg ikke klarer å ta den siden der seriøs for fem flate øre! Tro det eller ei, jeg har hørt mye snakk om alternativene av dagmammaene i denne gruppen her. 

  Ville du sendt ditt barn til ei som tidligere har vært involvert i barnevernet, og nesten har mistet sine egne barn? Ei som lar barna sine gå med bleien nedpå knærne fordi de er så tissevåte som de overhode kan bli??! Eller ei som bruker rundt 10 timer i døgnet på facebookspill isteden for å gjøre dagmamma jobben sin, og lar det flyte rundt av rot og drit i huset? Dette er bare FÅ innblikk i hva som foregår i dagmammaens hverdag.. Dette er kun innblikk i mine erfaringer om enkelte på den siden, og det er jo virkelig bare helt forbanna sykt!! Har også opplevd å nesten blitt rundlurt av ei dagmamma der som prøver å selge ting... når det tilfeldigvis dukker opp et familiemedlem av henne i budrunden, som byr denne tingen opp i skyene - ye right, liksom. Ikke minst at hun tar imot alt mulig gratis... For så å selge det igjen. Hvor uærlig kan man egentlig være?! Hvor er samvittigheten, og hvor er forbildet til deres egne barn? HVOR FAEN ER FORNUFTEN?!

  Nok om det.. jeg mener bare at det er veldig bekymringsvekkende å vite at om datra mi, eller evt. min lillebror skulle trenge dagmamma snart - er dette et tilfelle hos mange dagmammaer her, som jeg vet om! Hva hjelper vel 20 års erfaring og masse referanser da? Det er uvisst!! 

  Et barn er det kjæreste en forelder har, ikke glem det! Og 8 timer hver dag i et år tilsier en stor del av oppdragelsen.. 

  mammasiin lille skatt<3

  Blogg

  Heiaa folkens! Nå er jeg sååå utrolig trøtt og sliten... Skal aldri undervurdere folk som maler hver dag året rundt, altså! For jeg er lei av bare en dag med maling :-o)

  Her i huset holder vi på med prosjekt barnerom, vi har lenge holdt på å "tømt" gjesterommet (Eller rettere sagt oppbevaringsplass), men først idag fikk vi startet. Alle listene er revet ned, og vi har tatt første strøk med maling. Evig-glad er jeg for at vi har hatt snille, skjønne barn idag som har vært så rolig og flink, slik at vi har kunnet jobbe. Kan knapt forestille meg hvor deilig det skal bli når Linnèa og lillebror kan sove for seg selv i et eget rom. Det blir bare eeekstremt spennende, og ikke minst herlig å kunne røre meg om natten uten at jeg skal være for at Linnèa skal våkne av det.  


  loong way to go..   Har du noen inspirasjoner, eller eventuelle tips til interiør - eller what so ever.. så er jeg meeeget interessert :-D 

   

  Blogg

  Heihei ;** Idag er jenta mi fylt et haaalvt år.. gud som tiden har flydd. Føles ut som det var i forrige uke vi kom hjem fra sykehus med den bittelille, nydelige jenta vår. Jeg er så heldig som har fått lov å bli mammaen hennes, for det er virkelig helt fantastisk. Alt med å være mamma er fantastisk, iallefall nesten alt! Det å se hvordan lillesnusk utvikler seg for hver dag er bare så flott, og jeg blir så glad for hver nye ting hun lærer.. Hun er virkelig en ordentlig gledespreder:).
  Idag startet vi dagen tidlig og dro på helsestasjonen på 6 månders kontrollen. Linnèa er nå hele 7250g, og 64 cm lang. Hun følger vekstkurven sin helt superperfekt :-o). Vi fikk i tillegg med en tannbørste fra helstasjonen - så nå skal det pusses på tennene hver morgen og kveld:) (Iallefall den ene tanna hun har fått:))


     Blogg

  Hello alle flotte, fantastiske <3 
  Nå har Linnèas første tann kommet litt fram - og gud så stolt man blir :) Faktisk to dager til hun er 6 måneder.. så jeg tror hun ligger helt perfekt i rute(?) for hva som er normalt, og ikke normalt.. artiii <3


  nomnomnom grøøøt:-o)

  Blogg

  Helo alle fantastiske personer som titter innom<3 
  Nå har lillepia fått grøt og kveldsbad å ligger nå å sover som en liten gullunge i senga si, Wow deilig!! :-) Idag hadde vi jo tenkt oss på åpen barnehage, noe som selvfølgelig ikke ble som planlagt ettersom vi sto opp så alt for sent..  Ville jo egentlig vært veldig deilig å kommet seg avgårde en gang, slik at lillejenta får være litt "sosial".. Og ikke minst meg - jeg trenger jo også å være litt sosial og møte nye folk. Vil si at det er rimelig kjedelig å gå hjemme hele dagen, så jeg ser fram til å starte på skolen igjen til høsten (faktisk!!). 

  Jeg vet virkelig ikke hva videre planer er for imorgen, men kommer vi oss opp tidlig regner jeg vi starter med Prosjekt babyrom, woho..  :))
  GLEMTE JEG FORRESTEN Å SI AT lillejenta nå har kommet seg fra rygg til mage?? Kjempestolt mamma <- 


   

  Blogg

  Livet mitt er perfekt når jeg får våkne opp til deg hver morgen <3

  Ville bare si at jeg er kjempestolt <3 hun sovnet ikke lenge etter jeg postet mitt siste innlegg - så nå skal jeg krype under dyna.. Tenker det blir åpen barnehage imårra <3 Godnatt

  Blogg

  Huff, nei nå setter jeg f*** mæ en stopper på natterutinen til lillebabyen.. Nå sier jeg NEI til soving med puppen, NEI til soving utover formiddag, NEI til nattevåking og NEI til trøst og kos på kveld/natta. Linnèa får ikke sove i storsenga til mammaen sin noe mere, hun skal nemlig sove i sin egen seng fra nå av.. 

  Jeg velger å ta fram den mye omdiskuterte metoden nå - LA HENNE GRÅTE TIL HUN SOVNER - og gud så vont det skal gjøre å høre henne gråte seg i sovn!! Vel, jeg hopper i det - og skal ikke våååge å ta henne opp fra sengen sin, amen. Er jeg sterk nok?):   Slenger inn noen bilder som ikke er tatt idag..
                                                                   
   

  Blogg

  Hei alle søte lesere <3!
  Idag tok vi bussen innover til byen.. Kjente jo såklart at jeg var shoppesjuk, og i tillegg til det hadde jeg veldig lyst til å handle litt babyklær til Linnèa KUN fordi jeg omtrent ikke har handlet en dritt til henne.. Linnèa har liksom alltid vært så heldig å arvet og fått masse, masse klær.. men tror du det endte med mye babyklææær shopping??.. nææi.. fant ikke så mye hun IKKE hadde fra før av :-(.
  Også må jeg jo poengtere hvor utrolig tungt det er å være "alenemamma" på shopping altså.. Med en gang jeg gikk inn i prøverommet, var vogna hennes plutselig ikke bra nok. Men jaja, ingen har sagt det skal være lett - og var jo uansett veldig koselig og deilig å ha fått kjøpt seg litt nytt..

  Her er da noe av det jeg har kjøpt - hadde rett å slett ikke tid til å ta bilde av alt sammen.. Grunnen til at jeg kjøper shortser er forresten at vi har bestilt oss sydentur i april- mai, woho <3 gled! Kommer nok til å skrive et egent innlegg om det :_¤


  Blogg

  Helloo alle søte lesere! ;*
  Uff som tiden går - får jo aldri tid til å sette meg ned med bloggen:-) Men nå har jeg faktisk lagt lillegull i vogna ute, og hun sovner med en gang vi kommer oss ut - deeeilig.. 
  I fraværende tid har vi vært blant annet på fem månders kontroll på helsestasjon, og det var veldig fint å møte andre med babyer på samme alder som Linnèa.. Kunne jo sammenligne som bare det :-).. En ting jeg la spesielt merke til, var at de fleste barna der kunne komme seg fra rygg til mage og omvendt - og jeg har nå begynt å legge Linnèa mye oftere på leketeppet uten at jeg skal være til stede.. Fordi hun kan jo ikke komme seg fra rygg til mage enda.. Tror nok helt sikkert det skyldes ei mamma med dårlig samvittighet, ja!! Jeg klarer jo aldri å legge henne ifra meg å gå.. føles jo ut som jeg ikke "bryr" meg om henne da... 

  Men nå skal jeg komme meg ned å sjekke vogna - om hun er våken altså.. :-) (Har ikke fått babycall enda) Ha en fin kveld;¤
  Blogg

  God dag alle flotte lesere! <3
  Idag ble det ikke mange timers søvn før vi måtte komme oss opp på babymassasje - Dette er et tilbud på helsestasjonen jeg går til.. Og får du denne muligheten, ta den! For det første var det sinnsykt herlig å komme seg ut fra hjemmet å gjøre noe helt annerledes.. Og for det andre koset Linnèa seg til tuuuusen :-). Det som er så fantastisk er jo at jeg går til en helt vidunderlig helsestasjon som følger deg opp fra graviditeten.. og tilogmed ringer de for å høre hvordan det går med deg, vet ikke om det er noe som skjer i helsestasjoner? Iallefall.. etter en fantastisk time med babymassasje og kos bar det til City nord på januarsalg, deeeeeilig!! Har fått oss noen timer søvn på øyet nå - så da skal vi fortsette å kose oss <3


  På vei til helsestasjon ! <3


  Blogg

  ...neida! Men har lenge hatt problem med min såkalte mobil.. har jo liksom aldri fått lastet over bildene fra iphonen til laptopen.. og har jo bare blitt mer og mer forbanna på mobilen, "kunne like gjerne bare ha kastet den !!" er jo tanker som ofte har gått igjen. The problem is now solved :- ) Prøvde å laste bildene over på en annen PC.. og det funket. Vet ikke om man kan kalle meg DUM (?) siden det ikke har vært innenfor min rekkevidde å tenke at det kanskje hadde noe med laptopen å gjøre ?? Men har iallefall et par bilder av lille Linnèa som var sååååå lita som jeg bare måå dele.. Kan ikke huske at hun var så lita å snuskete som hun var der!!
   

  åh snusk !  Rema 1ooo - vogna som var alt for stor for lillegull<3

  Blogg

  Hei alle søteee lesere!! :- ) Sjeldent jeg blogger nå for tia.. men har rett å slett bare aldri gitt meg selv ro til å sette meg ned å blogge, og enda vanskeligere blir det når jeg ikke aaaaaner hva jeg skal blogge om..

  Det er sååååå myee salg i klesbutikkene, og jeg digger det.. føler meg som en shoppegal, og vil bare tilbake :- ) Var i byen på fredag (?) og kan godt legge ut innkjøpene senere når jeg får tid.. Samtidig som jeg har vært fraværende fra bloggen har jeg og Linnèa vært hos pappaen sin, hvor vi har kost oss kjempeemasse:-).. Så nå er vi hjemme, Linnèa har en liten powernap (før hun helt garantert skal holde mammaen sin oppe i hele natt) og jeg tar meg litt tid til å skrive et kjapt blogginnlegg og legger ut et par bilder av dagen vår:)

   
  mmm,stekte vafler:)
  glapia mi <3
  Blogg

  Hei alle flotte, fantastiske lesere!!

  Idag har vi ikke fått gjort spesielt mye ettersom vi sto opp klokken 15oo da lillegull ikke la seg for seint på morgenen:) Men jeg har iallefall fått pusket litt med Linnèa's første bok mens hun lekte så fint i gåstolen sin! Det er så utrolig spennende.. og man må jo å skrive i den sålenge man klarer å huske.. Boken er forresten helt nyyydelig :-)  Vet jo selv hvor artig det er for meg å lese i boka mi, fra når jeg var baby.. I den boka finnes det nemlig en ordentlig Henriette-hårkrøll fra da jeg var lita, fotavtrykk, håndavtrykk og masse annet som er artig. Det som er så bra med bøkerne er jo at jeg kan sammenligne meg og Linnèa :-). 
   

  - Har du en "min første bok", eller har selv laget en til barnet ditt?:-)

   

  Blogg

  Hei folkens og godt nyttår til dere alle.. Nå som 2o13 er her tenker jeg at jeg skal starte helt på nytt med bloggingen:) motivasjonen har vært veldig dårlig i de siste ukene.. Men nå nemlig - nå er vi på bedringens vei og jeg er bare helt overlykkelig over den lille pia mi som utvikler seg og lærer nye ting for hver dag som går.. Jeg tenkte kanskje et tilbakeblikk fra hvordan mammalivet i 2o12 kunne vært et ypperlig start-innlegg etter en lang uventet bloggpause!;)

  Jepp, som dere sikkert vet ble jeg mamma til verdens vakreste lita jente - Linnea Chanel, hjerteknuseren min! Vil bare understreke at jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten dette lille sjarmtrollet og det jeg skal skrive om nå er virkelig pure reality (selvfølgelig ikke for alle unge mødre ettersom et hvert barn er forskjellig)..
  Jeg satt for en stund siden å tenkte tilbake på hvordan mine forventninger til å bli mamma faktisk var når jeg gikk gravid.. For ja.. Det er vel ikke noen overraskelse at en hver mammablogg (ikke alle!!) bare nemner det positive med å være ung mamma? At livet deres bare er en dans på roser? :) misforstå meg rett.. Er utrolig koselig å ha en datter eller en sønn, men hvor hardt dette kan være for folk kommer sjeldent fram for bloggleserne! Og det er noe jeg syntes er veldig, veldig synd..
  Jeg husket at da jeg gikk gravid ble jeg alltid påminnet over hvor hardt ting kom til å bli.. Og da tenkte jeg selvfølgelig slik som mange av dere sikkert sitter å tenker akkurat nå.. "njah, hvor hardt kan det egentlig bli.. Dette skal nok gå veldig fint :)" og ja, sannheten er at det mest sansynelig vil gå fint.. Men du vil i ettertid tenke tilbake å tenke "wow, nå forstår jeg virkelig hva de mente med det.." for tro meg, det har jeg gjort! Samtidig som det må være det beste som har skjedd meg (At Linnéa kom til verden) er det også lov å uttrykke hvor utrolig tungt det siste halvåret har vært.. Vi har hatt en utrolig slitsom døgnrytme som innebærer at det ikke var natt før på morgenen når det er meningen at vi skal stå opp.., Linnéa har også slitt utrolig med sugeteknikken som vil si at jeg i en periode ikke hadde nok mat til den lille prinsessa mi, som også betydde at hun var ekstremt grinete til en hver tid og at hun verken klarte å drikke morsmelkerstatning fra flaske, eller sutte på smokken.. Enda har vi disse problemene men føler absolutt vi er på bedringens vei nå som linnéa lærer for hver dag som går..

  Det jeg skal fram til er at det absolutt ikke en selvfølge at du får en baby som legger seg i 22oo-23oo tiden på kvelden, og våkner i o8oo tiden.. Det er absolutt ingen selvfølge at ting blir så lett som du skulle trodd, det er ingen selvfølge at du takler å tørke bort tårer hver dag like mye som du trodde, eller at du fungerer som forventet etter lite søvn,, JA, YOU NAME IT.. for det er sååå mye mer man ikke kan ta for gitt!!

  Men nok om det negative, for det er jo plenty med positive ting også!! :) Idag spiste hun faktisk over en smaksporsjon med grøt, og tømte all melka fra mammaen sin.. Så mett og fornøyd hadde jeg aldri sett henne før, og det varmet virkelig mammahjertet.. Det gjør meg også så utrolig lykkelig å se at hun er blitt så utrolig opptatt av leker, det gjør alt så mye lettere nå når hun kan sitte hos hvem som helst og faktisk kose seg.. At hun ikke er like avhengig av mammaen sin til en hver tid betyr så ekstremt mye!!;) og ikke minst når hun setter i gang hylfliringa - da er jeg veldig stolt av henne.. For gud så artig det er:)!
  Dette innlegget er forresten absolutt ikke ment som noe klageinnlegg, eller eventuelt et innlegg jeg har skrevet for å skremme noen av dere.. Fordi selvom det kan være et slit, er det jammen fantastisk!!;))  Blogg

  Hei folkens:) Jeg ønsker å legge ut VIDEOer på bloggen, så derfor trenger jeg et redigeringsprogram. Har nemlig problemer med "windows movie maker".. Aner ikke hvorfor faktisk. Det står at jeg må endre filtypen, og når jeg har endret filtypen så funker det heller ikke *pffh*.  Bruker Canon EOS 550d, minnekort Transcend(?) om det har noe betydning.. Isåfall blir jeg kjempeglad for respons om du vet om et annet redigeringsprogram for videoer jeg kan bruke, eller om du vet hvordan jeg fikser problemet !! <3  Blogg

  Hellu folkens!: ) tenkte jeg skulle poste et blogginlegg nå som jeg har tid til det, og lillejenta ligger i senga å storgliser.. har skjedd såååå mye i det siste fra blant annet forberedning til barndåp og julegaveshopping til rettsak.. woho..! Vel iallefall, det er som sagt barndåp på søndag og jeg GLEDER meg.. Blir så utrolig koselig å se henne i dåpskjolen, og jeg er kjempespent på om hvordan hun er i kirka. Man har jo alltid et dåpsbarn som enten gråter, sover eller er våkent - men regner faktisk med at Lìnnèa sover godt ettersom at når klokken er 11.00, så er det enda kjempetidlig for henne siden hun er så nattevåken:) Akkurat nå sitter jeg faktisk å ser på Norske Talenter.. Fyy f for et høyt nivå det er på deltakerne i år.. Har ikke fulgt med på norske talenter hver fredag, men vet at det er utrolig mange gode talenter som har røket ut, som skulle vært i finalen idag - så derfor synes jeg ikke at de som vinner norske talenter kanskje er den beste av de alle (fordeom finalistene helt klart er verdige vinnere, alle sammen!), men det er jo sånn det blir når folket og ikke dommerne stemmer;).
  Her er kjolen hun skal bruke etter hun har brukt dåpsskjolen i kirka:):  Blogg

  Hei folks;) Kom nettop på at for noen år siden leste jeg et blogginnlegg fra Heidialexandraolsen.no som var syykt awesome.. Vet ikke om det stemmer, men det er jo en artig greie:-D  Fosterstillingen (41%):
  Denne stillingen var den desidert mest utbredte i undersøkelsen. 41% av de spurte foretrekker å krølle seg sammen i fosterstilling når de skal sove. De som sover i fosterstilling skal være tøffe på utsiden, men myke inni. De kan også virke sjenerte ved nye bekjentskap, men slapper fort av.

  Tømmerstokk (15%):
  De som foretrekker å sove på siden med armene ned armene ned langs hoftene, regnes for å være sosiale, utadvendte mennesker som stoler på fremmede.

  Lengteren (13%):
  Mennesker som sover på siden med begge armene strukket ut fra kroppen sies å ha en åpen natur, men kan også fremstå som mistenksomme og kyniske. De bruker gjerne lang tid på å ta avgjørelser, men når de først har bestemt seg, vil de nødig forandre avgjørelsen.

  Soldat (8%):

  Soldatstillingen kjennetegnes ved at man ligger på ryggen, med begge armene strakt nedover siden. De som foretrekker denne sovestillingen er vanligvis stille og reserverte, og stiller høye krav til seg selv og omgivelsene.

  Fritt fall (7%):
  Folk som ligger på magen med hendene rundt puten og med hodet lent mot en side er gjerne flokkdyr og mer sårbare enn gjennomsnittet. De liker ikke kritikk eller ekstreme situasjoner. Forskerne mener forøvrig at denne sovestillingen er spesielt godt egnet for fordøyelse.

  Sjøstjerne (5%):
  Den siste hovedkategorien av sovestillinger er «sjøstjerne-stillingen», på ryggen med begge armene opp rundt puten. Personer som sover i denne stillingen er hjelpsomme og gode lyttere, men er vanligvis ikke så glade i oppmerksomhet. Sover du i sjøstjerne eller soldatstilling er sjansen også større for snork.

  Blogg

  Hei folkens! sorry for utrolig dårlig oppdatering den siste dagen - No excuses. Uansett, på fredag gikk hele dagen til shopping, legger ut innkjøpene mine imorgen.. ble veldig fornøyd:) Igår har jag vært "barnevakt" for mitt kjære søskenbarn slik at onkelen min får lest til eksamen, så halve morgendagen vil nok gå til det samme:) Akkurat nå sitter jeg hos vennina til pappaen min - JA, jeg er barnevakt her og for jentene hennes:) haha! Hadde det faktisk veldig koselig igår, vi fikk trillet en tur, sett film, spist taco og "baket" kransestenger med sjokolade, noom.. Dagen gikk rett og slett så fort at jeg ikke fikk blogget om det jeg hadde tenkt til å blogge om.

  Linnèa lo forresten for FØRSTE GANG idag, gud så artig det er når man hører noe man aldri har hørt før.. Kan ikke beskrive den følelsen, MEGA STOLT:) Her er noen bilder fra fredagen - Linnèa har på seg strikkadressen som læreren min på VG1 strikket til Linnèa.. er ikke det bare utrolig snilt? Bedre lærer skal man lete lenge etter.  Blogg

  Heihei lesere<3 Jeg er så utrolig stolte av dere.. mange av dere er virkelig noen å se opp til!!! Ja - du som er mamma eller what so ever, eller du som rett og slett har strekkmerker.. Mange av dere er så utrolig tøffe, dere har egne meninger som dere står for og i tillegg er kjempestolte av det! JEG personlig må ærlig innrømme at det er beundringsverdig av dere å kunne vise fram strekkmerkene deres å fortelle at dette kommer normalt i de aller fleste svangerskap og at du i tillegg er glade for strekkmerkene du har fått - tar strekkmerkene med et smil - kaller de babymerker - og forteller til hele verden at du har skapt en nydelig sjel..

  Dere har så mye MOT, hver og en av dere..  Jeg skal helt ærlig innrømme at når jeg gikk gravid var det totalt uaktuelt å legge ut magebilde uten at jeg hadde genser på meg.. Jeg hadde fått merker jeg aldri hadde hatt før, jeg skjemtes! Det å bade i et basseng var ikke et diskusjonsemne engang.. Men nå, kjære jenter - nå har dere fått meg til å endre syn.. jeg misunner dere for at dere står fram offentlig i deres egen blogg uten å være anonym, DET er tøft gjort det.. I tillegg er dere modige nok til å legge ut bilder av strekkmerkene.. Og det er sånne jenter jeg ser opp til og har stor respekt for- LÆR MEG DET!

  Samtidig så skal det jo sies at dette kommer helt naturlig, og det er MAAANGE andre som har strekkmerker.. smått eller mye.. desverre hadde jeg helt feil syn på strekkmerkene mine, så har ingen bilder på det.. men her ser dere klart å tydelig at jeg prøvde å "gjemme bort" de.


  Blogg

  Nå altså.. Nå har jeg sørget for at den lille babyen min har sovnet for kvelden - ikke vet jeg hvor lenge det varer *håpehåpe*.. Men det er virkelig et helt arbeid å legge lillepia.. Trøtt - sliten - lei - frustrert, JA you name it!! De siste dagene har hun ikke sovnet ordentlig inn før rundt 06.00 på morgenen da babyer flest våkner å skal starte den lange dagen sin, og det vil jo si at for oss to som ikke får sovnet før på morgenen, mister omtrent HELE dagen... KJEDELIG KJEDELIG!

  Hver gang før lille Linnèa tar kveld må hun dulles noe ekstremt med.. Enten så må man gå med henne i minst en time (Og da risikerer man virkelig at hun våkner flere ganger og må gjenta det hele om å om igjen!!) eller så må hun ligge planta oppi puppen.. Og hun blir så utrolig forbanna når hun ikke får ting som hun vil, og dette gjør meg kjempe lei med og frustrert. For det første er det kjempeseint, for det andre stråler jeg av dårlig samvittighet. Hater at hun gråter, hater virkelig at hun vrir å vræler til hun sovner, rett og slett hater det! Hun er min hjerteknuser - det er hjerteskjærende for mammahjertet mitt at hun skal plages sånn hver kveld.. Føler meg rett og slett så utrolig hjelpesløs når det ikke er noe jeg kan gjøre.. jeg håper dette bare varer en periode for lille gullet.  mamma elsker deg <3


  Blogg

  Heihei folks;) Nå har vi nettop kommet hjem etter en dag hos pappa(kjæresten)! Og idag har vi blant annet vært på helsestasjonen.. Linnèa fikk to vaksiner.. og gud så lei seg man blir når man ser at hun begynner å gråte i det den vonde sprøyten tar henne!;o) Men det gikk heldigvis fort over..  og nå ber jeg til gud om at lille snusket kan ta kveld snart slik at vi får rettet opp på døgnrytmen - gjelder å være opplagt i helgen når man skal være "barnevakt", hvis ikke vil jeg tro jeg vil være ekstremt sliten. Tenker det blir en tur til byen imorgen:))
  Blogg

  ;-(

  Hei folkens! Klokken er nå 06:00 - og NEI, jeg våknet ikke tidlig.. jeg har enda ikke fått lagt meg ettersom Linnèa har vært ganske så livlig inatt.. *sukk* Men nå har hun endelig sluknet i storsenga til mammansin, så da er det bare å komme seg i sovinga med engang!!  Har brukt mesteparten av tiden innimellom mens Linnèa har duppa av til å lese gjennom store deler av bloggen som nå har fått så mye oppmerksomhet den siste dagen og ligger på første plass på topplista.. Det er utrolig sterkt og trist å lese alt fra begynnelsen, og at hun til slutt tapte kampen mot kreften og forlot alt og alle hun hadde.. KLIKK HER for å komme til bloggen hennes.. Hvil i fred <3


  Blogg

  Hei folkens!:-) For å holde noe gående på bloggen tenker jeg å legge ut litt av deres flauser.. siden omtrent ALLE driter seg ut iblant?? Hva syntes dere om det? Så hvis du har opplevd noe du syntes var ekstremt pinelig og flaut - Send gjerne din historie til meg på Hnriette@hotmail.com eller bruk kommentarfeltet.. du velger selv om du vil være anonym eller ikke, om du vil bruke et bilde, eller hva du skulle ønske..
  Vil etterhvert ha egne innlegg med mange av deres flauser på.. så Følg med!!:)

  Hvis du velger å ikke være anonym - vil det stå navn og eventuelt være med link til bloggen din om du har skrevet det.
                                                                          
                   

  Blogg

  Heihei folkens;¤.. Ikke så lenge siden vi var i byen med snilleste svigermor!! her kjøpte vi hun av kjolene, og en av de har vi tidligere fått i gave av henne.. Gleder meg sykt til Linnèa vokser seg inn i disse, for de er rett og slett bare heeelt nydelige:-)


  1.


  2. Dåpskjole, Etter kirka.


  3. Julekjole / Nyttårskjole (?)


  - Hvilken kjole likte du best?:)


  Blogg

  Nå har jeg nettop vært så heldig <3 Min kjære kom med rose og godteri.. kan dette bli en bedre kveld? haha:-) nå sitter jeg å følger med på Kompani Karlsen, også gleder vi oss til dagens episode av farmen <3 wiih


  ha en fin kveld <3

  Blogg

  Heihei alle lesere! Nå er lille linnèa endelig falt i søvn i prinsessestolen sin <3 Regner med hun våkner snart.. så får være kjapp å oppdatere litt:-o) Har nemlig ei lita pia som ikke vil sove på natten - gud så slitsomt det er.. Linnèa har nemlig funnet ut at hun skal ikke ta natt før klokken 06.00 om morgenen på det værste! Dette blir hun ekstremt grinete av altså.. Tror nok det blir noen slitsomme dager framover om jeg skal klare å få henne OG meg i rett døgnrytme.. Men det er vel ikke meningen at det skal være lett ;-)))
  Imorgen blir det nok ikke så koselig når vi skal på helsestasjon der Linnèa skal få vaksiner.. hhuff :- ( Har også VELDIG problem med melkeproduksjonen.. Linnèa er så dårlig suger at hun klarer ikke å få den igang.. Har prøvd å pumpet nå, og håper det funker!! Ikke tar hun flasker eller noe.. så blir vanskelig å mate henne hvis jeg ikke har nok mat !
  Rød rundt øynene.. stakkar mamma si trøttjente <3

  Blogg

  Heihei! Jeg beklager sååå mye.. har hatt så mange som har spurt "Hvorfor blogger du ikke?? du må begynne å blogge mer!" .. Og tro meg - jeg syntes det er dødskoselig at dere er inne på bloggen min daglig.. og kjenner jeg får ont i magen hver gang jeg skjekker dagsstatistikken.. Men nå skal jeg komme tilbake som en "aktiv blogger", og lover at hvis jeg skulle finne på å ta bloggpause skal iallefall dere være informert:-)) Har rett og slett så mye å blogge om at når jeg først skal skrive om noe så er alt glemt.. fatter ikke hvorfor det må være sånn,altså! Jaja, i tiden jeg har vært borte har det skjedd svært lite.. Men fortsatt har vi vært så opptatte.. er vel kanskje sånn det er å være nybakt mor :-o) Aldri tid til bloggen, og velger selvfølgelig å prioritere Linnèa's behov framfor bloggen.  sjarmør ;-¤


  Klar til jul:-D


  uff, mamma tok på linnèa strikkelua feil vei! hahaah!


  <3 Rettveien


  Min fine lillebror har blitt såå stor:-)

  Men nå skal vi kose oss med vafler i heimen, naaam:-)

  Blogg

  Akkurat nå sitter jeg å slurker i meg slush, for vi har nemlig slushmaskin hjemme :-)!!  Luksuuus...


  naaam  Blogg

  Hei hei lesere! Som vanlig er jeg mest udugelige person når det gjelder å oppdatere bloggen min.. Men ja.. Igår var jeg faktisk på jobbintervju:-o) 
  Tenkte at jeg mot jul/etter jul kunne få jobbet noen dager i uken sånn at jeg i det minste har litt inntekt siden det ikke finnes noe som heter PERMISJON fra videregående:-) Jaja nok om det.. Når Linnèa blir mindre avhengig av pupp fra mammaen sin, fant vi ut at da kan jo bestemor få låne henne noen timer i uken sånn at jeg fikk jobbet litt.. dette ser jeg virkelig fram til!! Jeg som ikke pleier å grue meg til ting.. men før det jobbintervjuet kjente jeg at jeg ble litt skjelven i buksa, haha! Neida, jeg følte faktisk at det gikk helt greit... Og hun fortalte meg også at jeg bare skulle ta kontakt når babyen min ikke er så avhengig av amming lengre, så skulle hun søke etter jobb :--)).. wiiih.
  Nå har vi faktisk fått besøk fra Belgia, og de har med seg masse belgisk godsaker - så det er koselig:-)  

     Blogg

  Heihei!;-) Nå tenker jeg at jeg må slenge inn et innlegg til tross for at jeg ikke har blogget på en stund. Er så lett å miste motivasjonen når man ikke har noe å skrive om, eller rett og slett ikke har tid:-(. For de som ikke vet det enda, så har jeg fått en liten lillebror i tiden jeg har vært fraværende på bloggen.. Og gud så artig det er. Synes det er veldig spesielt å ha en i huset som er "mindre" enn Linnèa. Tenker liksom at Linnèa ikke er den lille babyen min lengre.. Men den store babyen min ;-o)  Gud som hun har vokst.. kan ikke en gang huske at hun har vært så lita - eller enda mindre - for bare to måneder siden!
   
  Lille Odin født 22.10.2012.. 3185gram og 49cm :-)

  Lille Odin og Linnèa

  Nå er vinderjakka tatt fram, GUD så kaldt det er ute!!

  Blogg

  Hei folkens!;) Nå har jeg tenkt til å ta opp et tema som OFTE blir tatt opp.. Spesielt når du skal bli en ung, ikke utdannet mor... Vi får høre det av folk som bare har et stort behov for å kritisere, baksnakke, og dele alle sine meninger som de mener de har "totalt rett i". 

  "Du er så ung.. du kan ikke ta vare på et barn.. Er det ikke bedre å vente til du er ferdigutdannet og har råd til å gi barnet det den ønsker - for kjærlighetens skyld, sånn at barnet i minste fall blir lykkelig?" - Og jo, selvfølgelig ville det vært en viss fordel å hatt litt ekstra penger i pengboka.. Men etter min mening kunne du klart deg kjempegodt uten allverdens med penger. Man har så evig mye å tilby barnet uten at det skal koste fem flate øre!!! Personlig syntes jeg ikke at man skal behøve å kjøpe leker i dungevis til ungen din.. Lekene er uansett bare noe de leker med i ti minutter før de blir pisselei, og legger de til sides.. Det er så masse å oppleve, så masse som ikke koster noen ting.. Jeg er sikker på at et barn vil sette mye større pris på å gå ut og leke med andre småbarn (i ettertid, iallefall).. Det handler om sosial kompetanse . Nå mener ikke jeg det er negativt og kjøpe masse leker til et barn, og at nødvendigvis ALLE barn blir bortskjemte.. Det jeg skal fram til er egentlig at en mors kjærlighet er gratis, og at man trenger det såå mye mer.. Det koster deg ingenting å dra ut å leke i sandkassen.. Eller å dra ut på tur.. Leker blir etterhvert gamle og det blir minner også.. men minner er noe man husker og det er en opplevelse i seg selv. Og jeg mener absolutt ikke at det er galt å kjøpe leker til barnet ditt, men enkelte ting jeg har vært borti har rett og slett ingen begrensninger!! Så selv om du er ung mor, og ikke har verdens beste råd.. Så kan man klare oppgaven med å lykkeliggjøre et barn utmerket godt! 

  Dette er et tema jeg irriterer meg grønn over at folk tar opp.. Mener de virkelig at penger er alt man trenger for å gjøre et barn glad? Det virker som om at noen rett og slett ikke ser at det kan finnes to synspunkter av en sak.    

  Blogg

  Nå nærmer det seg halloween med et stormskritt.. Og jeg sitter å ser på små babykostymer til lille Linnèa. Ikke fordi at jeg nødvendigvis SKAL kjøpe det.. men bare for artighets skyld.... Hehehe, men det ville jo vært ganske søtt da? 

  - Hvilket babykostyme likte du best??


  1. (Dette er helt klart min favoritt.. vurderes sterkt!)

  2.

  3.

  4.
   

  Blogg

  For å si det på en veldig fin måte: nå er jeg rimelig forbanna! Skulle tro videregående skoler ansetter hvem som helst som rådgivere?? hva er dette for noe?? Er det ikke meningen at en rådgiver skal hjelpe deg gjennom skoleåret med masse gode råd? Eller iallefall råd som har en viss betydning for deg videre i livet?! Dette er latterlig spør du meg. Nå sitter sikkert du å lurer på hva i alle dager jeg snakker om.. But here's the fact; Når jeg på VG1 ble gravid var det jo selvfølgelig en god del jeg trengte råd om.. som for eksempel hvordan neste år ville se ut for meg økonomisk, og om det fantes noe som het permisjon?.. Så derfor syntes jeg det virket som et ypperlig alternativ å gå til rådgiver med dette - Noe som i ettertid bare har vist seg å gått ut over meg selv.. er ikke det kjipt da?? Skal du ikke kunne stole på hva en rådgiver forteller deg? Men for å gå litt mer inn på saken, sånn at du skal få en litt bedre forståelse av problemstillingen min, er den slik: 

  Rådgivern kunne desverre ikke svare meg på mine spørsmål jeg hadde på VG1, annet enn at "dette er såpass sjeldent, så derfor vet jeg ingenting om det".. Hva i alle dager.. du er rådgiver?!! Men nok om det.. Rett før skolestart bestemte jeg meg for å ringe samme rådgiver, ettersom jeg hadde kommet inn på samme skole som jeg gikk på.. og hun da er den eneste jeg kan kontakte.. Hun visste fortsatt ingenting om permisjon.. så jeg sa jeg hadde mulighet til å komme innom om en times tid, slik at hun kunne forhøre seg litt med kollegaer, eller få litt mer informasjon til meg.. Og det gikk bare fint, sa hun:)  Og når jeg kom dit visste hun plutselig alt, rart nok.. Som om hun var redd for at jeg skulle gå til rektor med dette. Men uansett..  Hun fortalte meg at jeg bare skulle sende en søknad om permisjon til rektor, og skrive i den at jeg ønsket å reservere skoleplass slik at jeg fikk stipend for dette permisjonsåret. Men nei.. Mottok svar fra rektor om at jeg hadde fått AVSLAG på søknaden.. i brevet stod det også at det ikke var noe som het permisjon på videregående opplæring om du ikke har vært i jobb tidligere.. Så da lurer jeg: Er det ikke meningen at du skal kunne forholde deg, og stole på det en rådgiver har sagt? Er ikke dette en del av rådgiverens jobb å vite?

  Kan vel trygt si at jeg ligger ganske tynt ann i år uten stipend. Ting ble ikke som forventet.. og skoleplass til neste år har jeg heller ikke, da! Ja ja, finnes vel ikke annet å gjøre enn å skylde på seg selv for å stole på denne såkalte rådgivern! Ville nok helt garantert hatt helt andre planer for i år om jeg visste hva som ventet meg. Huff, nå virker jeg veldig utakknemlig.. Trust me, jeg er veldig glad for at hun tok seg tid til å hjelpe meg (Selv om det er jobben hennes).. Og selv den beste kan ta feil.. men dette var virkelig frustrerende. 


   

  Blogg

  Hei alle lesere;-¤ nå har vi akkurat stått opp fra senga, og jeg er helt klart IKKE uthvilt! Vi har vært skikkelig uheldige de siste netterne.. Linnèa vil ikke sove i det hele tatt..
  Jeg leste en plass at om babyen sover mye på dagen, skal ikke det ha noe som helst betydning for nattesøvnen.. Jeg er svært usikker på om dette stemmer??? Iallefall.. Linnèa er så bortskjemt. Det går aldri ann å legge henne ned i senga eller i den elektriske stolen hennes, da blir hun hysterisk!!! Som altså betyr at vi må gå å bære rundt på henne 24/7 - Og det er virkelig slitsomt. I natt har hun vært så hysterisk at hun ikke engang ville ta pupp.. Hun bare skreik og skreik i fleeeere timer.. tror ikke hun tok natt før klokken var 5-6 på morgenen. Er det ikke da babyer bruker å stå opp??  Og nei, Linnèa har ikke kolikk! Så nå trenger jeg virkelig din hjelp:-o)  Har du noen tips??

  Blogg

  Yesss.. Endelig fikk jeg "catcha the moment".. Linnèa var for litt siden i ordentlig gladhumør, så måtte jo bare kjappe meg å finne fram kameraet å knipse noen bilder!
     Blogg

  hellu :-¤ Jeg tenkte jeg kanskje kunne skrive litt om hvilke svangerskapsplager jeg hadde - av ren inspirasjon :-) For nei, et svangerskap trenger ikke å være en dans på roser (Med mindre du er heldig!!).. Og det kan være myyeee værre enn mitt.. Kanskje du kjenner deg selv igjen i noen av punktene mine?? Men først vil jeg bare si at jeg ikke prøver å skremme noen som helst, og at jeg har kost meg masse i graviditeten:)

  Luktene jeg reagerte på: Dette må være noe av det første som fikk meg til å kaste opp eller brekke meg... Luktene! hver gang jeg åpnet kjøleskapsdøren var det like før jeg kastet opp.. Hver gang jeg luktet julemat ble jeg kjempe dårlig (Noe jeg var veldig glad i.. men ikke engang klarer tanken på idag :- /).
  Trøtt og soving: Var konstant trøtt og sliten.. Tok kvelden rundt 9-10 tiden, våknet rundt 7 for å dra på skolen og kom hjem hvor jeg gikk å la meg i noen timer, våknet og var oppe max 2 timer før jeg tok kveld igjen.. og sånn gikk dagene.. Heldigvis at dette bare var i starten av svangerskapet:) 
  Fravær: Det ble mer og mer fravær fra skolen, jeg var jo så utrolig dårlig.. og spydde omtrent hvert friminutt! Jo mer jeg var borte fra skolen, jo mer arbeid  fikk jeg.. det var nok også en grunn for at jeg gruet meg til å gå på skolen.
  UVI: Urinveisinfeksjon, huff! Måtte tisse omtrent hele tiden.. savner det ikke:)
  Hoven: Rundt uke 30-32 begynte jeg å bli ekstremt hoven i føtter og hender.. Kunne ikke engang få på meg sko, så ille var det.. Dette var jo midt på sommern, og varmen gjorde ingenting bedre akkurat :-o)
  Svangerskapsforgiftning: Grunnen for at jeg var så hoven overalt, var også fordi jeg hadde svangerskapsforgiftning av værste typen.. Tenker flere ganger på hva som hadde skjedd hvis ikke jeg hadde hatt den "ekstra" kontrollen hos jordmora, og hvis ikke fødseln ble satt i gang da den ble satt i gang! Tror nok både mor og barn hadde låge ganske tynt ann da..    

             


   

  Blogg

  Jeg er blitt intervjuet av en annen blogger.. sjekk det ut her!


  <3
   

  Blogg

  Hei kjære lesere<3 Idag er min lille Linnèa hele ni uker. Gud så fort tiden har gått, og jeg har kost meg ekstremt mye!
  Tenk at babyen som var nyfødt, og bare noen timer gammel for akkurat ni uker siden nå har utvikla seg sååå mye.. Hun er blitt så stor, hun er betydligere sterkere i nakken, veldig mye mer oppmerksom på alt som skjer rundt seg og rett å slett ei ordentlig gladjente med smilet planta på babymunnen :-o) 
  Selv om tiden i starten med det lille gullet var veldig tungt, har jeg nå lært meg å kjenne henne. Jeg ser forskjell på henne om hun har ont i magen, eller om hun er sulten eller om hun rett og slett bare er trøtt og sliten. Skal jo ikke legge skjul på at jeg har skjemt henne litt bort.. Men når babyen skriker vil man vel få henne til å slutte å skrike og da gjør man jo det som skal til, ikke sant?:-o) Uansett.. Det har vært en fantastisk tid hittil, og er veldig sikker på at den fantastiske tiden vil fortsette! Ville aldri byttet livet mitt bort mot et annet... Mamma er glad i deg, snusk <3

  Nybada lite gull<3

  Blogg

  Hei mine kjære søte lesere! <3  Surfet litt på internett og fant et "kinesisk fødselskart".. Selv er jeg ikke over 18.. så kunne ikke teste det på meg selv, men testet det likevel på enkelte som har fått barn før.. Så har du ikke fått barn enda, eller er over 18 så kan du prøve det ut på eventuelt mammaen din.. De fleste jeg har testet dette med har vært riktig :-) Hensikten med dette fødselskartet er å finne ut om du/dine får eller har fått jente eller gutt. Verdt å teste!

  1. Finn ut hvor gammel du/kvinnen var når befruktningen skjedde.
  2. Finn ut hvilken måned du/kvinnen ble befruktet i. 
  3. Følg kolonne og rad til de møtes.

  Rosa = Jente
  Blå    = Gutt
  http://mammanett.no/graviditet/myter/kinesisk_foedselskart

  Blogg

  Da er vi kommet hjem fra "hytta".. eller "sommerhuset"(?), som er grunnen for at jeg ikke har blogget.. Finnes nemlig ikke internett der ;-o) Linnèa har vært veldig urolig og slitsom så vi dro bare hjem idag, vi :) Tror hun trives best hjemme for å si det sånn!
   

  Blogg

  Heihei ;-¤ Idag var det sovemorgen på oss, og deilig var det... Babyen er matet og stellet og ligger nå å sover igjen :-o).. JA, jeg har definitivt en sovebaby!! Igår når vi kjørte fra byen begynte hun å surke og klage en del når vi var kommet halveis (Noe som er svært uvanlig i bil, babyen elsker jo å kjøre bil). Vi tenkte kanskje hun kunne reagere på musikk, så vi slo på musikken... Den gamle gode musikken som spilles på repeat på radioen i ett sett, og selvfølgelig den musikken jeg liker best og har hørt på gjennom mesteparten av tiden jeg gikk med lille Linnèa i magen. Viiips så var det stilt i baksetet, null skriking.. Hun hadde sovnet! Vil vel kanskje si at det er tydelig at hun kjenne igjen musikken fra når hun lå i magen i fosterstilling! 
  Imårrest la jeg henne i den elektriske stolen hennes, og slo på samme type musikk.. og det gikk ikke mer enn 2 minutter før hun hadde sovnet igjen.... Enda hun hadde sovet i hele natt :-) Flink ! Hvor deilig er ikke det? Kan iallefall ikke klage på at jeg har en urolig unge.. Jeg har jo en ordentlig gullunge :) Men nåå skal jeg få kjæresten ut av senga, og i treningsklærne ut for å trene med meg! Ønsker alle en fin dag ;-¤
   
  Mine to fininger!<3

  Blogg

  Da har vi vært hos fotografen (Som jeg har gledet meg mye til) for å ha sett bildene vi tok tidlig i september..Og det var maaange fine bilder. Dumme, korttenkte meg som kanskje muligens trodde vi skulle få bildene hjem idag.. Skjønner ikke helt hva jeg tenkte på da:-o).. Så det blir desverre lite med fotograf bilder på bloggen idag, hihi! Idag blir det en dag hvor jeg skal slappe av som en belønning på at dagen igår ble svært slitsom med trening, rydding og baby, .. er så utrolig trøtt og sliten akkurat nå så lurer på om jeg får luret inn en powernap iløpet av dagen etter jeg har tatt siste rest med sortering av klær:) jaja, slutt på klaginga.. Har forresten ringt kirka å fått dåpsdato på lille gullet *Gledes*, Legger inn noen bilder som ble tatt før vi dro til fotografen på bildevisningen:-))))

  I <3 mum  Veldig  fint strikket sett Linnèa har fått!!

  Blogg

  Heihei:-) Idag var det tidlig opp ettersom Linnèa begynte å bli urolig (Iallefall tidligere enn normalt). Så da har vi kosa oss og lekt masse, helt til det ikke ble så populært lengre :-).. Artig å se at hun er mer oppmerksom og følger ordentlig med på lekene.. Skal jammen si tiden går fort.
  Dette ble bare et kjapt innlegg med dårlige mobilbilder, skal nemlig til fotografen å se bildene som ble tatt for en måned siden *Gledes*!! Vil nok garantert legge ut bildene ikveld på bloggen:) Ønsker alle fortsatt en fin dag;-¤
     Blogg

  Hei hei folkens;¤ Dårlig oppdatering skyldes utrolig bra Portugaltur vi fikk være med på hos verdens beste svigermor:-) Var så utrolig nervøs over hvordan Linnèa ville takle alle flyturene, varmen i Portugal osv.. Men nå kan jeg jo si at det gikk veldig bra, og at jeg egentlig ikke hadde noen ting å bekymre meg for... Hun sov gjennom flyturene, og temperaturforskjellene har hun takla kjempefint! Gud så stolt jeg er.. fikk virkelig slappet ordentlig av, og det tror jeg hun merket, ettersom hun har vært en gullunge og det var minimalt med skriking fra henne. Det var godt å komme hjem, men vil nesten tilbake til varmen jeg:)! Vi har kosa oss kjempemasse i finværet, spist mye god mat, shoppa mye og rett å slett hatt det kjempefint.. Kunne jo ikke ønsket noe blidere unge eller noe bedre selskap:) Hun har forresten begynt å smile mye.. artig å se utviklinga.. alt skjer så ekstremt fort, nesten alt for fort!! Har møtt mange koselige folk, og Linnèa har fått vært i armene til mange nye ansikt;-o).. 

  Fine fine utsikta.. Vi har forresten lånt onkelen til Tom-Andrè sin leilighet.. Det var utrolig fint der!!!


  Med bassenget:)  Smilet som sjarmerer meg helt!:-)


  Morgenstund har gull i munn :-D

  Måtte steke min egen biff ;o)

  <3

  Veldig trøtt lita jente som ble vekt klokken halv 6 om morgenen for å rekke flyet fra Portugal:)


   

  Blogg

  Heihei! Idag har vi vært en snartur hos legen for å fått fikset resept til trøsken lille jenta mi har i munnen.. Ettersom Linnèa snart er en måned gammel tenkte jeg at det kunne vært stas å ta avtrykk av hendene og fotene hennes:-) Har selv en sånn "min første bok", hvor avtrykkene mine som baby er :) veldig artig, spesielt når man blir større! Dumme meg, som selvfølgelig skulle gjøre dette når hun var våken.. det var ikke like artig for henne, stakkars.. Så det endte rett å slett med at jeg ikke fikk malet håndavtrykket av henne siden hun ble så urolig. Likte forresten rosa-fargen på malingen veldig godt;-).
  Resultat!;)


  lille babyen min har vokst kjempe masse;-¤


  Så nå sitter jeg å ser på Hotel cæsar, så tenker jeg å trille en tur på Prix for å poste noen brev ;-)..

  Blogg

  Da var det kveld igjen gitt, og Linnèa har kost seg masse idag i den nye elektriske stolen sin.. Akkurat nå holder vi på å legge henne.. Er ingenting som funker så jeg tipper hun er waaay too trøtt!
  Funker ikke å gå med henne, funker ikke å amme henne til hun sovner, funker ikke å vugge henne i senga si.. og ikke engang den elektriske stolen funker - wææh, jaja.. håper på at hun sovner snart, blir nok en lang dag imorgen også :-).

  Gave fra pappaen;-) Kjøpt på tøffeliten.. evig glad for den!


  Så nå holder kjæresten på å laste ned film, sånn at vi kan se film før vi tar kvelden;) koselig slutt etter en slitsom dag!
  <3Godnatt alle lesere, fra oss.


  Blogg

  Da tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering:) Linnèa har vært en gullunge i det siste og det har vært minimalt med skriking til tross for at hun har fått "trøske" i munnen, uffda stakkar.. Synes dagene går så utrolig fort.. Er så mye som skal gjøres og så mange som skal besøkes at døgnene skulle gjerne hatt noen timer ekstra!! Igår var vi på besøk hos tippoldemor, sånn at de fikk hilst på hverandre før generasjonsbilde som skal taes hos fotograf denne uka.. Det blir kjempe interessant med tanke på at vi er hele 5 generasjoner, og hvor tøft er det ikke at bestemor har stoor gravidmage når hun har fått sitt første barnebarn??;) hehehe... Slenger iallefall med noen bilder fra den siste tiden;)
  Sliten mamma;-o)
  Blogg

  06.08.12: Dagen idag startet med at vi skulle være på fødselforberende kurs hos jordmor.. Vi fikk en masse informasjon om hvordan fødselen kunne være, og fikk vite litt om de forskjellige smertelindringene jeg kunne få.. Samtidig som det fødselsforberedende kurset skulle jeg kontrolleres.. Jeg hadde veldig,  veldig høyt blodtrykk, og hun fant eggehvite i urinen min på en skala av 4.. (Aner ikke hva dette er.. men det var visstnok veldig seriøst).. Jordmora begynte å stresse litt, og ringte til føden og informerte dem om at vi var på vei med en gang. Jeg var nå 38+5 og jeg hadde svangerskapsforgiftning. Klokken var rundt 11:30 på formiddagen og jeg ble tatt en rekke tester på.. Blodtrykket ble målt flere ganger, og de kom inn å tok blodtest. Legen kom inn å pratet med meg og fortalte meg litt om hva som skulle skje videre.. og at jeg måtte innlegges sånn at de kunne følge med meg.


   Senere på dagen rundt 15:00-tiden bestemte de at de ikke kunne vente lengre og måtte prøve å sette i gang fødseln ved hjelp av en ballong som de satt i livmorhalsen som skulle få igang riene. Tiden gikk fort, og jeg hadde rier.. Ikke så sterke, men vonde nok. Klokken var rundt 19:00 og jordmora som hadde ansvaret for meg sjekket hvor mange cm åpning jeg hadde, og allerede nå hadde jeg 4 cm åpning. Ble med en gang sendt inn på fødestua.. og det så ut som at det ble fødsel iløpet av natten:). Tiden gikk så fort.. og jeg var evig glad da jeg fikk epidural på kvelden.. På grunn av mitt høye blodtrykk passet epidural perfekt akkurat da.. Husker at jeg tenkte at jeg ALDRI skulle ta epidural igjen - Det var så vondt!! Etter 30-60 minutters tid kjente jeg at epiduralen begynte å virke.. jeg kunne endelig slappe av, og jeg kjente ingenting til riene mine... Så jeg prøvde å spise, og slappe av så mye jeg kunne..


  Det fine været og utsikta vi hadde den natta <3


  Jeg var helt lamma i fotene, og kunne ikke engang røre dem, pga epiduralen.. Jeg fikk sovet rundt 2 timer.. Godt var det! De sjekket åpningen på meg.. og det hadde ikke skjedd noe forandring på mange, mange timer.. så de bestemte seg for å gi meg drypp for å få riene tilbake.. Og de hadde samtidig kontroll over pulsen til babyen. Det gikk ikke lange tiden før jeg følte at jordmødrene fikk panikk å prøvde alt.. prøvde å legge meg fra side til side, for å få hjertelyden til den lille til å stige.. Og de satt i gang å skulle kjøre meg inn slik at jeg fikk tatt et akutt keisersnitt.. I det samme begynte heldigvis pulsen å stige.. slik at jeg kunne bli liggende i håp om å føde Linnèa normalt. De prøvde å gi meg drypp igjen... og en av overlegene satt å passet på hele tiden. Det gikk bra denne gangen, og riene kom tilbake.. Uff det var så vondt! Kjæresten min lå i stolen på siden av, og sov.. tror nok han var kjempe sliten da, men han våknet fort når jordmora sjekket åpningen i rundt 04:00-05:00-tiden?? på natten av at jeg hadde 9 cm åpning, og at jeg halveis lå å gråt av at det riene var så utrolig vonde. Det gikk ikke lange tiden før jeg fikk ta i bruk lystgassen.. Jeg ble helt borte,.. De tok ifra meg lystgassen når jeg måtte starte med selveste pressinga.. Jeg var fortsatt helt borte, fordeom jeg ikke brukte lystgassen.. Eneste jeg husker var siste press... og plutselig var den lille jenta mi ute klokken 07.39 på morgenen. Jeg fikk hun straks opp på brystet, og hun var helt perfekt! Jeg var nå blitt mamma, og jeg var sååå lykkelig.

   


  Linnèa var 48 cm lang og veide 2765 gram <3 07.08.12 


  Kjæresten min skulle etterhvert på morgenen en liten tur på jobb(?).. Og lille Linnèa fikk raskt i seg brystmelk.. og vi sovnet ilag i fødesenga. Klokken var nå rundt 10:30 på morgenen og jordmødrene ba meg få i meg litt mat.. og jeg kjente meg kjempe dårlig.. Jeg informerte dem om at jeg så veldig lite... De forlot fødestua og jeg prøvde å få i meg litt mat før jeg skulle videreføres til barselavdelinga.. Så begynte ting å surre.. Jeg så ingenting.. jeg klarte ikke engang å ta tak i maten, fordi jeg ikke så den.. Jeg forsto ingenting.. Og hadde samtidig ingen mulighet til å "dra i snora" for å få hjelp ettersom jeg måtte ut av fødesenga da.. og jordmødrene hadde sagt til meg at jeg ikke fikk røyse meg uten hjelp.. Hodet mitt begynte å snurre.. jeg kunne ikke feste blikket.. alt ble svart og mer husker jeg rett å slett ikke.. Jeg fikk en krampe som heter eklampsi, som visstnok skjer veldig veldig sjeldent.. og er veldig farlig. Så det var litt av en dramatisk slutt på fødselen.. Det neste døgnet lå jeg inne på intensivet på overvåkning. Linnèa var sammen med pappaen sin og de kom opp noen ganger iløpet av det døgnet for at hun skulle ammes.

  Blogg

  Hallais! nå kommer de etterlengtede svarene på spørsmålsrunden.. Det blir nok litt rart å svare på spørsmålene jeg skulle svart på FØR fødsel.. men får gjøre så godt jeg kan.

  Gleder du deg til å få barnet? Ja, gledet meg jo kjempemasse til å se henne.. Og var veldig spent på hvordan ting skulle bli etter at hun kom til.

  Gruer du deg til fødselen? Gruet meg ikke til fødselen før den dagen vi var på "fødselsforberedende kurs" hos jordmor.. Og det var samme dag som fødselen ble satt i gang - Det var liksom så mye informasjon..og ting jeg ikke hadde tenkt på før, men rakk som sagt ikke å grue meg så mye:)

  Hvordan reagerte kjæresten din på at du var blitt gravid etter så kort tid i forholdet? Hmm.. Vet ikke helt hva han tenkte om det. Oppfattet det ikke som om han tok det så negativt iallefall, og det er jo bra.

  Hvordan reagerte foreldrene dine når du fortalte det? Var vel aldri tøff nok til å fortelle det selv.. heller dem som merket det på meg. Jeg tror vel kanskje det var litt å tenke på for dem, men hva annet kan man gjøre enn å akseptere det?

  Hvor mye penger går det når du skal kjøpe alt som trengs til barnet? Det gikk/går ganske mye penger, merker jeg.. Hvor mye vi har brukt har jeg ikke tellinga på.. men det er en del! Vi er også så heldige å ha fått en del dyre ting.

  Har du egen leilighet? Nei har ikke det.. Bor hos mamma atm, men tenker etterhvert å se etter leilighet.. Er heller ikke så lett med markedet her i Bodø.

  Hvordan tror du at du blir å takle å få barn i så ung alder? Trodde jeg ville takle det bra.. tenkte alltid "hvor ille kan det bli?" når folk sa til meg at det kom til å bli hardt.. Men kan si at jeg forstår godt hva de mente, nå.. Men syntes det går ganske bra og vi er ganske heldige som har fått en baby som sover veldig mye - så da lurer jeg virkelig på hvordan det er å ha en baby som skriker i ett sett!!

  Blir du irritert hvis noen som du kjenner bare litt kommer for å besøke deg på sykehuset når du har fått henne?
   Nei, syntes det er veldig koselig.. Men fikk ikke lov å ha noe spesielt med besøk på sykehuset ettersom jeg fikk Eklampsi etter fødsel.. En svært farlig type krampe som mor og barn kan dø av.. Legen fortalte meg faktisk at han aldri hadde opplevd det sålenge han hadde jobbet der.


  Ka e det beste med å vær gravid? Det beste med å være gravid var å kjenne sparkene og vite at jeg snart skulle få se henne <3

  Ka e det "verste" med å vær gravid? Når lillejenta la seg ytterst i magen slik at jeg ikke kunne sitte normalt, at jeg måtte tisse hele tiden..  eller at jeg ikke kunne kle på meg sokker uten hjelp fordi jeg ikke kunne bøye meg.

  Kordan trur du livet blir når babyen kommer? Hadde aldri noen tanker om hvordan det kom til å bli.. Visste bare at det kom til å bli koselig og at jeg måtte opp veldig tidlig om morgenen, og flere ganger per natt..

  Ka sa magefølelsen din, gutt eller jente? Jeg trodde det ble gutt.. Smart nok som vi var kjøpte vi inn litt gutteklær, og da sier det vel seg selv at det ble ei jente:D

  Ka skjer ang. utdannelsen din nu? videre planer?  Tar friår nå, og starter opp til neste skoleår på Barn og ungdom på Bodin VG2.. Videre har jeg tenkt til å ta byggår, og etterhvert utdanne meg til å bli lærer så fort som mulig.. Vurderer også å ta lærling.. så er fortsatt litt usikker.. Har jo nok av år på å ta lærerutdanningen:)?

  Kan du lage en video av linnea? Aner ikke hvordan man lager video.. hvordan man klipper ut og slikt.. Men når jeg får lært meg det, har jeg veldig lyst til å legge ut:)

  Skrive litt om hvordan det går? Det går for det meste veldiig bra. Hun sover ganske mye, så jeg er heldig med den:) ! Møter selvfølgelig det punktet av og til hvor jeg blir kjempefrustrert.. og ikke vet hva jeg skal gjøre for å få henne til å slutte å gråte.. Men det er normalt, right?:D 

  Lage smikevideo? Bruker ikke noe annerledes sminke enn de fleste andre, så tror det ville vært lite interessant!;)

  Du må aldri tenke på og slette bloggen: Har aldri tenkt til å slette den.. og ønsker selvfølgelig å blogge mere for dere.. enn hva jeg har gjort i det siste.

  Hvilken mobil har du? Iphone 3 :-D Har aldri brydd meg om mobiler.

  Beste mat? I have no idea.. Er veldig glad i fisk, faktisk.. Vil vel si jeg liker å høre at vi skal ha fisk og potet til middag, mer enn at vi skal ha taco - rart nok. (Fordi jeg er jo veldig glad i taco også.. :o)

  Fineste farge? Veldig glad i rosa;)

  Vil du gifte deg en dag? hehehe.. Bestemte meg at jeg aldri skulle gifte meg - Men det er noe jeg helt klart kunne tenkt meg til... en dag!

  Naturlige hårfarge? Var helt lys i håret som lita, men har nå mørkeblondt hår naturlig.

  Hva syns du om meg? Victoria n <3: Du e ei super jente som e veldig søt, har stor respekt for deg og du fortjener kun det beste.. 

  <3


   

  Blogg

  Da er lille Linnèa Chanel kommet til verden den 07.08.12 <3 Hun er virkelig en helt perfekt liten baby som veide 2765 gram og var 48 cm lang.


  <3

  Mine to skjønne!<3


  Jeg beklager veldig for sein oppdatering.. Blei en ganske dramatisk ending etter fødseln, så ble lagt inn på overvåking.. og har ikke blitt sluppet ut fra sykehuset før i starten av denne uka.. Har vært veldig sliten og har ikke vært noe spesielt mye på internett!
  Kommer nok forresten litt bildedryss på bloggen utover dagen, ettersom jeg har såååå mye å dele!:-)

  Blogg

  Nu har den lille jenta vårres bestemt sæ før å kom ut <3 Dagen startet med at vi skulle til jordmorden 09.30. FIkk beskjed om at blodtrykket var alt for høyt og at det var store mengder protein urin. Ble sendt rett til sykehuset. Så ble fødselen satt igang rundt klokken 1500. Har vært en lang dag og nå er både mamma og pappa sliten , men vi håper prinsessa vår kommer ut snart. Følg bloggen min , oppdaterer når hun har kommet ut.

   

  Tom-andre

  Blogg

  Kan vel umulig legge skjul på hvor dårlig samvittighet jeg får når jeg er inne å sjekker bloggstatistikken over hvor mange som har besøkt bloggen min, i håp om nye innlegg.
  Unnskyld til dere!! Dagene går alt for fort.. og jeg vil så gjerne blogge for dere, men jeg har virkelig ikke peiling på HVA jeg skal blogge om.. jeg er virkelig lite kreativ!!! Jeg er åpen for all slags forslag, ingen forslag er for teite, så hjelp meg!:D Jeg velger også å sette igang en SPØRSMÅLSRUNDE for dere som har spørsmål. Skal prøve å svare så godt jeg kan på ALLE spørsmål, og dere kan spørre om hva som helst. Svarene vil senere komme i et eget innlegg så fort som mulig:).
   

  Blogg

  Nå føler jeg virkelig at det er ei stund siden jeg har oppdatert bloggen min angående graviditeten.. Og kan uten tvil si at de siste dagene går så utrolig sakte! Er bare to og en halv uke igjen til termin.. og det kan skje noe når som helst... Kanskje jeg egentlig bare skal slutte å være så utålmodig og bare nyte den bittelille tiden jeg har igjen, hvor jeg kan sove lenge om morgenen?? :-o)

  ♥ Termindato: 17. August 

  ♥ Hvor langt på vei?: 37+6

  ♥ Hvor lenge er det igjen?: Rundt to og ei halv uke

  ♥ Gutt eller jente?: Fortsatt jente, uten tvil!:)

  ♥ Navn: Blir mest sannsynelig Linnèa / Linnèa Chanel .. om det ikke skulle dukke opp noe annet alternativ.

  ♥ Spark: Har vært lite spark i det siste.. Men hun beveger seg av og til - Begynner å bli litt dårlig plass til masse sparking nå, ja!

  ♥ Vekt: Den har bare RAST opp i skyene.. Har ei vektøkning på 25 kg. (Hadde bare gått opp 11 kg i uke 31.. og jeg trodde det var ekstremt mye. Ha ha liksom)

  ♥ Tungt?: Veldig tungt, spesielt når hun bestemmer seg for å legge seg ytterst i magen.. Hadde så utrolig lyst til å plukke bær, men hadde jo ikke tenkt på at jeg faktisk måtte bøye meg etter bærene.. De vokser jo trossalt ikke på trær heller! 

  ♥ Svangerskapsplager: Utrolig mye vann i kroppen.. Hoven på ankler og hender! Får faktisk såvidt på meg skoene - Elefantføtter!

  ♥ Sykehusbag: Ja, har pakket til lillejenta.. men ikke til meg selv:)

  ♥ Mangler av utstyr: En litt smalere babydyne enn hva jeg allerede har, og bæresele!


  ♥ Babyens søvnmønster?: Har ingen aning nå lengre, ettersom det er ekstremt trangt for henne der inne. (Vanskelig å kjenne spark).

  ♥ Humør?:  Mer gretten enn normalt, kanskje??;P

  ♥ Lei?: Ikke lei, men utålmodig!

  ♥ Behov?: Har ingen spesielle behov.. men har ting jeg er ekstra glad i til tider.. sånn som å koke opp vann.. å drikke det.. BARE varmt vann, liksom!

  ♥ Strekkmerker?: Har ikke sett noen nye, nei.

  ♥ Melk?: Jada.

   Neste kontroll?: Fredag 31.08.2012 hos fastlegen min og 06.08.2012 hos jordmor - Fødselsforberedende kurs i tillegg:)
   

  Slenger med noen bilder fra idag.. og beklager for dårlige bilder.. Har verdens mest dårlige kamera - og er sinnsykt vanskelig å ta bilder selv, hihi.

  Blogg

  Da er sprinkelsenga montert opp til lille babyen. Mangler bare en litt smalere dyne, ellers er det meste klart!
  Jeg som allerede følte at jeg hadde evig masse babyklær, fikk her om dagen arvet stooore mengder med alt slags klær som jeg er veldig takknemlig for.. var nok nærmere to søppelsekker fulle med små søte babyklær til jente som var veldig fint brukt - noe av tøyet hadde de ikke engang hatt tid til å bruke!! Og gjett om det var mange timers jobb med sortering av størrelsene.. Fikk ikke halvparten av klærne inn i de tre skuffene i stellekommoden engang.. haha:)

  "A beautiful daughter sleeps here"  Nå kjære lille prinsessa vår ! Nå føler jeg at jeg har vært ekstremt effektiv med å få ting på stell til du kommer til verden<3
  gjett om jeg gleder meg til å få møte deg! Har fått klart sykehusbagen til lille Linnèa også.. men syntes faktisk det var sykt vanskelig å velge ut det jeg skulle ha med meg av bodyer.. er jo bare så utrolig mye søtt å velge i - kommer mest sannsynelig til å skrive et eget innlegg om sykehusbagen seinere!:) 
   
  <3Du er mer enn velkommen nå!


  Blogg

  Har ei ekstremt aktiv jente om kveldene i magen, ja! Magen går alle veier og vinkler - Sykt artig å se på :D Eneste negative med å være så stor er om morgenen når jeg må tisse.. og jeg såvidt kommer meg opp av senga og inn i klærne fordi hun ligger så langt ut i magen.. det gjør vondt, altså.. haha! Hun er en ekstrem hikker.. tror hun hikker minst 4 ganger for dag - Vet at det er hikke når det kjennes ut som kjempesmå spark som går i rytme på en måte.. :) Koselig.. Uansett så flyr tiden som bare det nå.. Gleder meg utrolig mye til at det lille gullet kommer til verden og det jeg gleder meg spesielt til er å se hvordan hun ser ut..  Hvilken øyenfarge får hun? hvilke trekk får babyen fra meg, og hvilke trekk får hun fra kjæresten min? spennende.. Lurer virkelig på hvilken søt blanding dette kan bli, haha!

   

                                 

  Meg (Dårlig kamerabilde tatt fra et anna bilde, haha)               Og kjæresten min som beibi <3 sykt søt
   

  Blogg

  Annelines.blogg har utfordret bloggverden, og jeg tar utfordringen :)
  1. Folk kan ofte si at det er vanskelig å komme inn på meg (At det er vanskelig å bli kjent med meg), og at jeg kan virke litt som en overlegen og kjedelig person - sannheten er egentlig bare at jeg er utrolig sjenert.

  2. Jeg er uten tvil superforelska! Fant ut denne sommeren at jeg aldri skulle reise bort i mere enn en uke i strekk uten å få se kjæresten min - det er kjempefrustrerende! 

  3. Legger spesielt merke til mennesker som ikke kan oppføre seg når andre folk er i nærheten.. kan ofte bli flau på deres vegne og selv bli litt småirritert (haha dette hørtes bare pirkete ut!)

  4. Å begynne på ungdomsskolen var kjempetøft for meg - Hadde alltid vært vandt med å ha masse venner rundt meg hele tiden som støttet meg...Men jeg begynte å få en stor interesse for dataspill som gjorde at jeg heller valgte å sitte inne - og jeg mistet etterhvert mine nærmeste venner som gjorde at jeg fikk ekstremt dårlig selvtillit, var veldig sjenert og holdte meg mer tilbaketrukket. Kan med sikkerhet si at det har vært mine tre værste år med mye følelser, gråting og fortvilelse!

  5. Jeg har piercing i tunga, noe jeg fikk i tiende klasse.. Tror jeg ble litt inspirert av kjæresten til pappaen min, haha.  6. Jeg er langt fra fotogen.. Hater å bli tatt bilder av - Bildene ser liksom alltid helt fucka ut! 

  7. Jeg tygger tyggis så å si hele tiden - føler behov for å alltid ha noe å tygge på, har alltid vært en vane :).

  8. Jeg er ekstremt redd for edderkopper... Får skikkelig frysninger når jeg ser en edderkopp, har tilogmed ofte mareritt om ekle store edderkopper !!

  9. Har ikke noe spesielt interesse av å se på filmer/serier... Synes egentlig det er veldig kjedelig!

  10. Jeg er ikke noe shoppeglad person! Syntes det er slitsomt å gå i butikker med mindre det er noe jeg virkelig trenger til meg selv. 
   


   

  Blogg

  Har fått forespørsel om jeg kunne skrive litt om hvordan jeg ble gravid, om jeg brukte noe form for prevensjon eller om det eventuelt var planlagt.. Vil vel tro at dette blir et meget kleint innlegg.. men får prøve å gjøre det beste ut av det.. og håper dere orker å lese såpass mye tekst..
  Kan vel umulig legge skjul på at det ikke var planlagt, er vel i fleres oppfattning at det er litt tidlig å begynne å planlegge sånn i en alder av 16? Eller kanskje ikke? Men nei det var ikke planlagt på noen som helst måte. 
  Kan vel begynne med å fortelle at jeg i 2011 (Etter at jeg hadde begynt på videregående 1. året) møtte verdens mest fantastiske gutt som rett å slett tok meg med storm, he - he. Jeg kjente han ikke spesielt mye på den tiden, og man kan jo aldri være sikker nok på en person.. Spesielt ikke når man nettop hadde møttes, Men er utrolig glad for at jeg traff HAN og ikke noen andre til tross for at vi ikke visste så mye som man kanskje skulle visst om hverandre i dette tilfellet.

  (Bildet er tatt fra google, kjedelig nok .. men har ingen bilder av oss enda..)

  Nok om det... Vil bare si først at det ikke skjedde noe mer komplisert enn at jeg ikke fikk mensen til forventet dato - som altså var i Desember... Brukte skammelig nok ikke noe prevensjon på den tiden.  Jeg følte meg ekstremt dårlig, var konstant spying fra morgen til kveld! Kunne ikke pusse tennene uten å kaste opp.. Kunne ikke åpne kjøleskapsdøra uten å kaste opp.. Følte ikke engang at jeg trengte å ta noe graviditestest for å vite at jeg var gravid... for jeg var så sikker som det gikk ann å få det (Men tok jo en fordeom bare for å få det bekrefta)... Ble heldigvis ikke noe problem ut av det å fortelle det til kjæresten min da siden han er den mest fantastiske gutten i verden <3. Aner virkelig ikke hva han tenkte om det på dette tidspunktet... Men jeg er sikker på at han - som alle de fleste andre gutter i 19-20 års alderen tenkte: "En hver gutts mareritt!" Hehe, neida.. ikke vet jeg.. 

  (Også desverre tatt fra google.)

  Til tross for at det var desember... Var det juletider! Det var ekstremt vanskelig å skulle skjule dette her for offentligheten med tanke på at jeg måtte spy hvert eneste friminutt på skolen, om ikke mer.. Men det gikk bra til nå ihvertfall.. Det ble juleferie og jeg klarte ikke å få i meg mat... Julemat som alltid har vært det beste jeg visste med julen, ble plutselig til et mareritt... Klarte ikke lukta av det en gang (Klarer faktisk ikke tanken på julemat den dag idag heller...) - og da kan dere forstå at det ikke kunne skjules for blant annet foreldrene mine noe mer. Jeg sa ikke noe til dem - de kunne nemlig merke det på meg og reaksjonen fra dem var mye bedre enn forventet.. Lettet var jeg for det! Og kjæresten min var også ganske redd for å fortelle det til foreldrene sine.. så han valgte å fortelle det mens de var på ferie i portugal.. haha! Nå var iallefall de bekymringene ute av verden og jeg merket fort på han at han begynte å glede seg over det.. Han kjøpte søte små babyklær og babyutstyr tilogmed.. veldig søtt :D

  Tiden gikk, skolen kom, og ikke minst fraværet mitt... Holdte meg ofte borte fra skolen så dårlig som jeg var... Men prøvde så godt jeg kunne helt til jeg på en måte fikk et lite "mentalt knekk" som gjorde at jeg ikke klarte å komme på skolen før alle medelever visste det, på en måte! Og kunne virkelig ikke takket den fantastiske kontaktlæreren min mer - Hun var så utrolig forståelsesfull og hjalp meg igjennom alt.. Klarte å komme meg delvis tilbake på skolen, og klarte på nære nippen å få karakterer i alle fag, noe jeg er evig glad for:). Har også fått en utrolig fin hjemmestrikket heldrakt av henne til den lille babyjenta jeg skal få.. den var hvit med lilla mønster med tilhørende lue - Utrolig søtt og snilt!! 

  Takk til alle som har lest, og svarer gjerne på spørsmål hvis noe er uklart... Er så utrolig dårlig til å skrive lange historier til små tekster.. spesielt når det er så mye mer å fortelle om! (Har forresten ødelagt laptop.. Alle bildene ligger der.. så skal oppdatere innlegget når jeg har fått tilbake bildene mine!:))

  Blogg

  Er ikke så flink til å oppdatere bloggen ettersom jeg ikke aner hva jeg skal blogge om.. haha ja, jeg er kreativ...
  Tenkte iallefall jeg kunne oppdatere litt kort om hva jeg har gjort hittil i sommer:)

  Fine konfirmanten!
  Første helga, og uka i sommerferien gikk til konfirmasjon i Sverige til mitt kjære søskenbarn.. Var veldig koselig - og ekstra koselig når omtrent hele slekta (veldig mange iallefall) møtes! gudstjenesten i kirka tok ekstremt langt tid, og det var helt smekkfult av folk, og tror det var rundt 40 konfirmanter...  

  Det ble holdt "etterfest" på hytta deres etter selveste konfirmasjonen.. Var god mat og masse gode kaker! de hadde laget til aktiviteter hvor alle ble delt opp i grupper.. Ikke for gravide, men var nok underholdning å se på, haha! :D

    
  Haha.. to av mange aktiviteter!

  Babykos, snusk! Selv fikk jeg passe på mitt minste søskenbarn / lille gutten jeg er gudmor til ettersom aktivitetene ikke var noe for meg! :D

  Noen dager etter konfirmasjonen pakket vi i bilen å kjørte ned  til Gøteborg å tok ferga til Kiel i Tyskland!
  Tro om jeg var drittlei av kjøring nå altså, og var utrolig slitsomt å sitte så lenge i bil :-p. Båten var kjempestor.. tror vi hadde lugar i niende etasje.. :)

  Bildet er tatt fra Stena Line Germanica - båten vi  tok :) 

  "Matsalen" Hvor vi kunne spise så mye vi ville av middag og dessert - inkl. drikke (Kind of bufè)

  Båten brukte hele natten på å kjøre til Kiel, og når vi var kommet til Kiel kjørte vi videre til Belgia.. Så heldige som vi var ble vi stående i bilkø pga. bilulykke på hovedveien som vil si at vi rørte oss 1 mil på 5 timer.. veldig artig!
   
  Lille søte Tico som sikkert også var ganske lei av å kjøre bil :)

  Helga etter dro vi til Nederland - vi skulle nemlig være der ei uke på en central park med familie av kjæresten til mammaen min.. Var forsåvidt helt greit:).
     
  Og det var masse å gjøre for barna... ble mest cafèsitting på de største, utenom bading og bowling.. :p

  fine papegøyer!

  Var nok litt sliten der ja.. ser tydelig at dobbelhaka har festa seg i graviditeten, haha :).

  Og akkurat nå er vi kommet tilbake til Belgia, fra Nederland.. Tror ikke det vil skje så mye mer nå bortsett fra shopping :-) nå gleder jeg meg virkelig til hjemturen i neste uke!:p

   

  Blogg

  Wææ, er omtrent bare 5 uker til termin igjen, og tiden går syyykt fort! 
  Føler på en måte at jeg vil ha maange alternativer når det kommer til valg av navn til den lille jenta vår.. Klarer liksom aldri å bli fornøyd nok! Er sikker på at jeg har vært innom de fleste TOP 100 jentenavn- sidene som finnes.  Dette er jo et superstort valg, det er jo et navn.. Noe som skal bli brukt omtrent hele tiden.. Mest akseptable navnet hittil må være Linnèa / Linnèa Chanel.. men ville blitt veldig glad for forslag fra dere! :-D


                                                                     
                                                                                                                                  
  Blogg

  ♥ Termindato: 17. August

  ♥ Hvor langt på vei?: 31+2 (7 fullgåtte måneder)

  ♥ Hvor lenge er det igjen?: I underkant av 9 uker <3

  ♥ Gutt eller jente?: Jente uten tvil.

  ♥ Navn: Enda usikkert, men har tenkt litt på Linnèa Chanel ;-)

  ♥ Spark: Veldig aktiv jente dette her - Spesielt når jeg skal slappe av:)

  ♥ Vekt: Har gått opp en del i vekt siden jeg ble gravid, ja (Omtrent 11 kg)  :-) Men holder heldigvis en stabil kurve nå.

  ♥ Tungt?: Ja, kjenner det øverst i magen når jeg sitter for mye.. er også vanskelig å bøye seg.. haha.

  ♥ Svangerskapsplager: Nei ikke nå som jeg er kvitt all spyinga jeg hadde de første månedene :).

  ♥ Sykehusbag: Har ikke kommet så langt enda... Men bør vel snart begynne å tenke på det ettersom tiden flyr så fort?;)

  ♥ Utstyr: Har barnevogn, vognpose , stellekommode med badebalje(?), Babykurv, Sprinkelseng, Evig masse med babyklær (Har egentlig for mye av det nå..), Hokuspokus stol, Bilstol og babydyne er vel alt jeg kommer på sånn i farta:)

  ♥ Mangler: Laken til babydyna og bæresæle ville vært fint å fått skaffet før hun kommer til:).

  ♥ Babyens søvnmønster?: Tror det blir ei lita nattvåken jente ja:).

  ♥ Humør?:  Veldig varierende, opp og ned.. Fra drittsur og lei meg, til kjempeglad og effektiv.

  ♥ Lei?: Er koselig å gå gravid, men nå begynner jeg å bli utålmodig fordeom jeg helst vil at hun skal bli inni magen min lengst mulig :-D

  ♥ Behov?: Ikke som jeg kommer på! (a)

  ♥ Strekkmerker?: Har ikke sett att jeg har fått noen nye etter graviditeten, nei. 

  Melk?: Ja, for lenge siden.

   Neste kontroll?: 18. Juni :-)) hos jordmor.
                                                                

   


  Blogg

  I helga som nettop var, var jeg så heldig å fikk bli gudmor til denne skjønne guttebabyen <3  snusk ;-¤

  Fredag 08. pakket vi finklærne å dro til Sverige etter jeg hadde vært på skolen en rask tur for å ta en prøve.. Så den dagen gikk stortsett til kjøring!
  Lørdags ettermiddag var det klart for dåp... Utrolig koselig og litt annerledes siden dette foregikk i Sverige - I grunnen helt greit at det ikke var så mye "gudstjeneste" som  varte i evigheter som her i Norge ettersom jeg syntes det kan bli litt kjedelig i lengden. Har ellers vært ei super helg :-)!


  nomnom, dåpskaka;)


  poseeee :- ) ! lol   

  Blogg

  13.o6.2o12


  Nå har vi endelig fått vært på 3d ultralyd som var en del av bursdagsgaven fra kjæresten min (Hadde kjempelyst og var kjempegira til å prøve det ut!!).
  Var veldig spennende, og det er noe jeg anbefaler alle gravide som vil "smugtitte" litt til å gjøre!:D

  Er sånn høvelig fornøyd med bildene vi fikk, men hun var nok litt sjenert av seg siden hun skjulte halve ansiktet sitt med den ene hånden, søtt!;o)
  Nå er det i underkant av 9 uker igjen <3 tiden går fort og gjett om vi gleder oss til å få se lillejenta!;D  Lille jenta <3
  Alt så bra ut som vi hadde håpet, og vi fikk blant annet vite at hun nå veide omtrent 1755g (Om jeg ikke husker feil) og vil komme til å veie omtrent 3500g ved fødsel om jeg får gå tiden ut !! <3


  kan være vanskelig å se på dette bildet, men hun ligger altså litt på siden her. <3


  Blogg


                                            
  Det finnes tusenvis av bloggere der ute som daglig skriver om spesielt unge mødre..
  Personlig syntes jeg at å ta imot et barn i ung alder er veldig modig og sterkt gjort..

  Jeg mener at de som provoserer og mener det er tragisk og egoistisk å bli ung mor, på en måte lever i sin egen "lille boble" som ikke ser saken fra flere sider. MEN jeg vet at folk har sterke meninger om hva som er rett og galt angående dette, og det respekterer jeg for akkurat nå er jeg er ute etter DIN mening!!  - En kommentar lånt av Rannveig Heitmann's blogg.
  Utdrag fra forskjellige blogger: 

  .

  .


  - Hva er din mening om unge foreldre/mødre??
   

  Blogg

  Jeg er vel ikke den eneste som elsker sol og varme??

  Savner alle sydenturene/Tyrkiaturene jeg har vært på !
  Den fineste plassen jeg har vært på må være et sted utenfor Side i Tyrkia - det var helt nydelig der.. og stemningen var sykt kos.


  ^ Inngangen til Four Seasons:) 

  ^ Helt herlig!


  selv er det nærmeste jeg kommer sol og varme denne sommeren Belgia.. er ganske varierende vær der .. men gleder meg uansett :)
  Skal nemlig ta ferga fra Göteborg til Kiel (Tyskland), så kjøre ned til Belgia og Nederland :)

  Regner med at en Sydentur som dette er noe jeg må se langt etter nå ettersom babyen kommer etter sommeren
  - Men det er sånn det er, og det er helt greit i grunnen :P


  - Har du noen planer for sommeren?:) 

   

  Blogg

  22.o3.2o12
  Nå var tiden inne - vi skulle få se babyen for første gang og vi var kjempespente!

  "Hvilket kjønn er det?" var vel spørsmålet jeg tenkte mest på!
  Hadde tilogmed et veddemål med kjæresten min om hvilket kjønn det skulle bli .. Jordmora fortalte oss at det var nok pappaen som hadde rett, ja:)
  han tippet jente, og jeg det motsatte - og jeg måtte nå spandere middag på han..  (Bildet tatt med mobil) lille jenta <3 

  Tror ikke det var før nå jeg faktisk forsto at jeg hadde en liten baby i magen!  
  Jeg kunne også kjenne små spark fra den lille jenta vår allerede - noe som var kjemperart... Kunne ligge lenge om morgenen å bare vente på å få kjenne et lite spark.
  Mange sier at når de først kjenner spark fra babyen opplever de det som om at det er en "alien" i magen - selv hadde jeg ingen av disse følelsene ;o.

  Blogg


  28+6 uker:) sorry for utrolig dårlig kvalitet.
  Måtte selvfølgelig skje noe med kamera akkurat da.

  Blogg

  Imorgen er jeg 29 uker på vei - Tiden går alt for fort!

  Babyverden.no:
  Vekt: 1350 g 
  CRL: 25,5 cm 
  Full lengde: 35 cm 

  OM BARNET
  Fosteret er i begynnelsen av denne uken 27 uker gammelt. Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til rolig musikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme roligere. Ettersom barnet blir vant til denne musikken, roer hjerteslag og -rytme seg raskere.

  Dette er en indikasjon på at barnet har utviklet hukommelse og kan kjenne musikken igjen. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen. 


  Blogg

  * Mitt fulle navn er Henriette Jakobsen Olsen, og kommer fra Bodø.
  * Jeg er født 05.06.1995

  * Jeg har fullført/kommer til å fullføre 1. året på Bodin videregående skole hvor jeg gikk/går Helse og sosial. Etter jeg startet på Helse og sosial har jeg ikke angret et sekund - det er så mye flotte, forståelsesfulle folk, og jeg har selv verdens beste lærer som har hjulpet meg mye gjennom skoleåret. 
  * I framtiden ønsker jeg å jobbe litt innenfor helsesekretær - men ved senere anledning utdanne meg som lærer :-D.

  * Jeg har separerte foreldre som jeg pendler mellom sånn som jeg selv ønsker, men bor mest hos mammaen min :-).
  * Jeg har en bror født i 91, og venter nå en liten lillebror i oktober!
  * Har en liten chihuahua guttehund.
  * I August blir livet mitt totalt forandra når jeg får en liten datter med verdens beste kjæreste :) <3


  Lurer du på noe, så spør - Ingen spørsmål er for dumme, men kommer selvfølgelig ikke til å gå inn på usaklige spørsmål:).


  Slenger inn et bilde av meg fra i høst!

  Mamma til Linnèa Chanel <3  -> Henriette og har ei nydelig lita datter som pr. nåtid er snart 7 måneder:-) Jeg blogger om hverdagen vår, livet vårt, mine innblikk og meninger.. stay tuned:)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits