• OM MEG
 • GRAVIDITETEN
 • DESIGN AV
 • Mammalivet i 2o12 (17 år & mamma til Linnèa)

  Hei folkens og godt nyttår til dere alle.. Nå som 2o13 er her tenker jeg at jeg skal starte helt på nytt med bloggingen:) motivasjonen har vært veldig dårlig i de siste ukene.. Men nå nemlig - nå er vi på bedringens vei og jeg er bare helt overlykkelig over den lille pia mi som utvikler seg og lærer nye ting for hver dag som går.. Jeg tenkte kanskje et tilbakeblikk fra hvordan mammalivet i 2o12 kunne vært et ypperlig start-innlegg etter en lang uventet bloggpause!;)

  Jepp, som dere sikkert vet ble jeg mamma til verdens vakreste lita jente - Linnea Chanel, hjerteknuseren min! Vil bare understreke at jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten dette lille sjarmtrollet og det jeg skal skrive om nå er virkelig pure reality (selvfølgelig ikke for alle unge mødre ettersom et hvert barn er forskjellig)..
  Jeg satt for en stund siden å tenkte tilbake på hvordan mine forventninger til å bli mamma faktisk var når jeg gikk gravid.. For ja.. Det er vel ikke noen overraskelse at en hver mammablogg (ikke alle!!) bare nemner det positive med å være ung mamma? At livet deres bare er en dans på roser? :) misforstå meg rett.. Er utrolig koselig å ha en datter eller en sønn, men hvor hardt dette kan være for folk kommer sjeldent fram for bloggleserne! Og det er noe jeg syntes er veldig, veldig synd..
  Jeg husket at da jeg gikk gravid ble jeg alltid påminnet over hvor hardt ting kom til å bli.. Og da tenkte jeg selvfølgelig slik som mange av dere sikkert sitter å tenker akkurat nå.. "njah, hvor hardt kan det egentlig bli.. Dette skal nok gå veldig fint :)" og ja, sannheten er at det mest sansynelig vil gå fint.. Men du vil i ettertid tenke tilbake å tenke "wow, nå forstår jeg virkelig hva de mente med det.." for tro meg, det har jeg gjort! Samtidig som det må være det beste som har skjedd meg (At Linnéa kom til verden) er det også lov å uttrykke hvor utrolig tungt det siste halvåret har vært.. Vi har hatt en utrolig slitsom døgnrytme som innebærer at det ikke var natt før på morgenen når det er meningen at vi skal stå opp.., Linnéa har også slitt utrolig med sugeteknikken som vil si at jeg i en periode ikke hadde nok mat til den lille prinsessa mi, som også betydde at hun var ekstremt grinete til en hver tid og at hun verken klarte å drikke morsmelkerstatning fra flaske, eller sutte på smokken.. Enda har vi disse problemene men føler absolutt vi er på bedringens vei nå som linnéa lærer for hver dag som går..

  Det jeg skal fram til er at det absolutt ikke en selvfølge at du får en baby som legger seg i 22oo-23oo tiden på kvelden, og våkner i o8oo tiden.. Det er absolutt ingen selvfølge at ting blir så lett som du skulle trodd, det er ingen selvfølge at du takler å tørke bort tårer hver dag like mye som du trodde, eller at du fungerer som forventet etter lite søvn,, JA, YOU NAME IT.. for det er sååå mye mer man ikke kan ta for gitt!!

  Men nok om det negative, for det er jo plenty med positive ting også!! :) Idag spiste hun faktisk over en smaksporsjon med grøt, og tømte all melka fra mammaen sin.. Så mett og fornøyd hadde jeg aldri sett henne før, og det varmet virkelig mammahjertet.. Det gjør meg også så utrolig lykkelig å se at hun er blitt så utrolig opptatt av leker, det gjør alt så mye lettere nå når hun kan sitte hos hvem som helst og faktisk kose seg.. At hun ikke er like avhengig av mammaen sin til en hver tid betyr så ekstremt mye!!;) og ikke minst når hun setter i gang hylfliringa - da er jeg veldig stolt av henne.. For gud så artig det er:)!
  Dette innlegget er forresten absolutt ikke ment som noe klageinnlegg, eller eventuelt et innlegg jeg har skrevet for å skremme noen av dere.. Fordi selvom det kan være et slit, er det jammen fantastisk!!;))  18 kommentarer

  Åse

  02.01.2013 kl.19:42

  Utrolig søt hun!
  så fin hun er:)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  02.01.2013 kl.19:46

  Åse: Takk for det!:)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  02.01.2013 kl.19:46

  Stine Erichsen: tusen takk for det :-)!!

  Caroline<3

  02.01.2013 kl.19:49

  Kjempe fin blogg! Kommentere i det nyeste innlegget mitt?

  eileenagate

  02.01.2013 kl.19:50

  å hun var kjempe pen<3

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  02.01.2013 kl.19:51

  Caroline: Skulle gjerne gjort det.. men er vanskelig ettersom at jeg ikke kan finne noen link:)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  02.01.2013 kl.19:51

  eileenagate: jaa:-)!! takk skal du ha:)

  karinaoglillegutt

  02.01.2013 kl.19:58

  så bra at du ska prøv å bynn å blogg mer igjen! Du e fantastisk tøff og flink :) e enig i at det kommer veldig mye frem på blogger hvor bra det er å være mamma og ikke hvor tungt d faktisk kan vær. håpa æ får til amminga og at han sov, om ikke hele natta, så ihvertfall deler av natta. men som du sir. det vet man jo aldri. lykke til videre med den nydelige dattera di!<3 klem :)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  02.01.2013 kl.20:02

  karinaoglillegutt: takk for det <3 Ja æ håpa du får en sovegutt som kan spis sæ god og mett!!

  Rosakjole/Nina

  02.01.2013 kl.20:26

  Utrolig fin datter du har! Gleder meg masse til å få baby selv, men, ehehe... blir nok noen år til! Stå på, du klarer dette! Ønsker deg og datteren din ett utrolig godt nytt år! :-)

  Mamma til Tobias og venter nr2

  02.01.2013 kl.20:30

  Sjønne jentå de :D her har jeg vert mamma i 18 måneder og venter en til i mars :D

  Malin- Sminke og skjønnhet

  02.01.2013 kl.20:33

  Er helt enig med deg at det er hardt å være mamma! Men det er også veldig fint, selvfølgelig. Jeg syns de 3 første månedene var utrolig harde og vanskelige, men ting begynner å bli mye bedre nå! Min er 5 mnd idag :)

  A Dreamy World

  02.01.2013 kl.20:34

  For en lykkespreder ;) Nydelig jente har du :)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  03.01.2013 kl.01:09

  Rosakjole: åå tusen takk for det:-) vi ønsker deg også et utrolig godt år!

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  03.01.2013 kl.01:09

  Mamma til Tobias og venter nr2: åå så koselig: ) gratulerer og lykke til!!!

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  03.01.2013 kl.01:10

  Malin: åå så koselig :-) mi er 5 månder denne uka, også:) sykt hvor fort tiden går!

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  03.01.2013 kl.01:10

  A Dreamy World: tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Mamma til Linnèa Chanel <3  Legg meg til som venn! :-)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits