• OM MEG
 • GRAVIDITETEN
 • DESIGN AV
 • Sovestillingen avslører deg!!

  Hei folks;) Kom nettop på at for noen år siden leste jeg et blogginnlegg fra Heidialexandraolsen.no som var syykt awesome.. Vet ikke om det stemmer, men det er jo en artig greie:-D  Fosterstillingen (41%):
  Denne stillingen var den desidert mest utbredte i undersøkelsen. 41% av de spurte foretrekker å krølle seg sammen i fosterstilling når de skal sove. De som sover i fosterstilling skal være tøffe på utsiden, men myke inni. De kan også virke sjenerte ved nye bekjentskap, men slapper fort av.

  Tømmerstokk (15%):
  De som foretrekker å sove på siden med armene ned armene ned langs hoftene, regnes for å være sosiale, utadvendte mennesker som stoler på fremmede.

  Lengteren (13%):
  Mennesker som sover på siden med begge armene strukket ut fra kroppen sies å ha en åpen natur, men kan også fremstå som mistenksomme og kyniske. De bruker gjerne lang tid på å ta avgjørelser, men når de først har bestemt seg, vil de nødig forandre avgjørelsen.

  Soldat (8%):

  Soldatstillingen kjennetegnes ved at man ligger på ryggen, med begge armene strakt nedover siden. De som foretrekker denne sovestillingen er vanligvis stille og reserverte, og stiller høye krav til seg selv og omgivelsene.

  Fritt fall (7%):
  Folk som ligger på magen med hendene rundt puten og med hodet lent mot en side er gjerne flokkdyr og mer sårbare enn gjennomsnittet. De liker ikke kritikk eller ekstreme situasjoner. Forskerne mener forøvrig at denne sovestillingen er spesielt godt egnet for fordøyelse.

  Sjøstjerne (5%):
  Den siste hovedkategorien av sovestillinger er «sjøstjerne-stillingen», på ryggen med begge armene opp rundt puten. Personer som sover i denne stillingen er hjelpsomme og gode lyttere, men er vanligvis ikke så glade i oppmerksomhet. Sover du i sjøstjerne eller soldatstilling er sjansen også større for snork.

  2 kommentarer

  Ruthi

  19.11.2012 kl.19:18

  Hihi, sjøstjerne passer til meg hvertfall! ;)

  June

  19.11.2012 kl.19:20

  haha så artig!

  Skriv en ny kommentar

  Mamma til Linnèa Chanel <3  Legg meg til som venn! :-)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits