• OM MEG
 • GRAVIDITETEN
 • DESIGN AV
 • Dere er beundringsverdige!

  Heihei lesere<3 Jeg er så utrolig stolte av dere.. mange av dere er virkelig noen å se opp til!!! Ja - du som er mamma eller what so ever, eller du som rett og slett har strekkmerker.. Mange av dere er så utrolig tøffe, dere har egne meninger som dere står for og i tillegg er kjempestolte av det! JEG personlig må ærlig innrømme at det er beundringsverdig av dere å kunne vise fram strekkmerkene deres å fortelle at dette kommer normalt i de aller fleste svangerskap og at du i tillegg er glade for strekkmerkene du har fått - tar strekkmerkene med et smil - kaller de babymerker - og forteller til hele verden at du har skapt en nydelig sjel..

  Dere har så mye MOT, hver og en av dere..  Jeg skal helt ærlig innrømme at når jeg gikk gravid var det totalt uaktuelt å legge ut magebilde uten at jeg hadde genser på meg.. Jeg hadde fått merker jeg aldri hadde hatt før, jeg skjemtes! Det å bade i et basseng var ikke et diskusjonsemne engang.. Men nå, kjære jenter - nå har dere fått meg til å endre syn.. jeg misunner dere for at dere står fram offentlig i deres egen blogg uten å være anonym, DET er tøft gjort det.. I tillegg er dere modige nok til å legge ut bilder av strekkmerkene.. Og det er sånne jenter jeg ser opp til og har stor respekt for- LÆR MEG DET!

  Samtidig så skal det jo sies at dette kommer helt naturlig, og det er MAAANGE andre som har strekkmerker.. smått eller mye.. desverre hadde jeg helt feil syn på strekkmerkene mine, så har ingen bilder på det.. men her ser dere klart å tydelig at jeg prøvde å "gjemme bort" de.


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mamma til Linnèa Chanel <3  Legg meg til som venn! :-)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits