• OM MEG
 • GRAVIDITETEN
 • DESIGN AV
 • 1o ting du kanskje ikke visste om meg

  Annelines.blogg har utfordret bloggverden, og jeg tar utfordringen :)
  1. Folk kan ofte si at det er vanskelig å komme inn på meg (At det er vanskelig å bli kjent med meg), og at jeg kan virke litt som en overlegen og kjedelig person - sannheten er egentlig bare at jeg er utrolig sjenert.

  2. Jeg er uten tvil superforelska! Fant ut denne sommeren at jeg aldri skulle reise bort i mere enn en uke i strekk uten å få se kjæresten min - det er kjempefrustrerende! 

  3. Legger spesielt merke til mennesker som ikke kan oppføre seg når andre folk er i nærheten.. kan ofte bli flau på deres vegne og selv bli litt småirritert (haha dette hørtes bare pirkete ut!)

  4. Å begynne på ungdomsskolen var kjempetøft for meg - Hadde alltid vært vandt med å ha masse venner rundt meg hele tiden som støttet meg...Men jeg begynte å få en stor interesse for dataspill som gjorde at jeg heller valgte å sitte inne - og jeg mistet etterhvert mine nærmeste venner som gjorde at jeg fikk ekstremt dårlig selvtillit, var veldig sjenert og holdte meg mer tilbaketrukket. Kan med sikkerhet si at det har vært mine tre værste år med mye følelser, gråting og fortvilelse!

  5. Jeg har piercing i tunga, noe jeg fikk i tiende klasse.. Tror jeg ble litt inspirert av kjæresten til pappaen min, haha.  6. Jeg er langt fra fotogen.. Hater å bli tatt bilder av - Bildene ser liksom alltid helt fucka ut! 

  7. Jeg tygger tyggis så å si hele tiden - føler behov for å alltid ha noe å tygge på, har alltid vært en vane :).

  8. Jeg er ekstremt redd for edderkopper... Får skikkelig frysninger når jeg ser en edderkopp, har tilogmed ofte mareritt om ekle store edderkopper !!

  9. Har ikke noe spesielt interesse av å se på filmer/serier... Synes egentlig det er veldig kjedelig!

  10. Jeg er ikke noe shoppeglad person! Syntes det er slitsomt å gå i butikker med mindre det er noe jeg virkelig trenger til meg selv. 
   


   

  5 kommentarer

  Charlene Marie

  12.07.2012 kl.02:20

  Nei så jævlig sykt :o det der beskrev meg på en prikk jo x) ææææ så sprøtt:P må være forferdelig like vi to x) haha

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  12.07.2012 kl.15:33

  Charlene Marie: haha så artig :D

  Victoria Nicolaisen

  16.07.2012 kl.01:00

  FIIIIN piercing <3 Kjempebra innlegg!

  Ranveig

  02.08.2012 kl.23:52

  Hei! :)

  Vil først si gratulerer med den kommende jenta, så gøy å høre!! Følte mest for å legge igjen en kommentar angående det du skrev om ung.skolen, fikk virkelig vondt i meg av å lese det.. Kanskje den dårlige samvittigheten som tok meg siden vi mistet kontakten så brått, og jeg sikkert ikke var den vennen jeg burde vært. Det er i alle fall godt å høre at du har det bedre nå, ønsker deg alt godt videre! Er sikker på at det kommer til å gå kjempe bra og at du blir en flink mor :)

  Mamma til Linnèa Chanel <3

  03.08.2012 kl.18:07

  Ranveig: Tusen takk for det:) Det som skjedde på ung. skolen finns ingen andre enn meg selv å klandre, angret på at jeg ikke handlet annerledes! Sett utrolig stor pris på at du bryr deg, var virkelig godt å høre:)

  Snorre

  29.12.2013 kl.21:55

  Synes det var bra skrevet å meget fine bilder! :)

  Skriv en ny kommentar

  Mamma til Linnèa Chanel <3  -> Henriette og har ei nydelig lita datter som pr. nåtid er snart 7 måneder:-) Jeg blogger om hverdagen vår, livet vårt, mine innblikk og meninger.. stay tuned:)  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits